Het is een fijne, gezellige avond. Je hebt de hele dag gewerkt en je ploft in je zetel en beslist dat je deze avond alleen maar leuke dingen zal doen. Plots krijg je ongelofelijke zin om online te shoppen en rond te snuisteren in al die webshops die je zo fijn vindt. Je herinnert je dat die ene mevrouw van op je werk gezegd had dat ze die leuke schoenen online had gekocht, maar welke shop was dat ook alweer? Je komt er niet op en beslist dan maar om te snuisteren in de online store met leuke kussens van vorige week. Het was iets met een k… Of nee, het begon met ‘web’ of ‘store’… Of iets met de letters l en m…

 

Herken je de bovenstaande situatie en erger je je eraan dat je al die leuke webshops niet kan onthouden en telkens vergeet op te slaan als bladwijzer? Wel, dan moet je zeker eens een kijkje nemen op Les Etalages, het platform dat Ine Van Loon en Jeroen Herczeg ontworpen. Het is een plek waar je al je favoriete webshops kan verzamelen en waar je dus je eigen winkelstraat kan bouwen, die altijd open is!

Les Etalages is heel gemakkelijk te gebruiken Nadat je je (eventueel via Facebook) geregistreerd hebt, kan het feest al beginnen. Via ‘ontdek webshops’ kan je met filters precies die shop vinden waar je naar op zoek bent. En als je niet specifiek naar een bepaalde webshop zoekt, kan je via ‘blog’ leuke ideeën opdoen of via ‘ontdek winkelstraten’ spieken welke shops Erika Van Tielen en anderen leuk vinden. Je kan via Les Etalages heel eenvoudig de webshops bezoeken, want met één klik op ‘bezoek shop’ sta je al in de winkel. En als je een shop tegenkomt die je helemaal top vindt, moet je enkel nog op het groene kruisje klikken en de shop wordt in jouw eigen winkelstraat ‘gebouwd’.

En het allerleukste van al.. ook wij zijn ook in Les Etalages aanwezig! Om ons te vinden kan je filteren op ‘tassen’ of kan je gewoon onze naam in de zoekbalk ingeven, of je klikt gewoon op volgende link: http://lesetalages.be/webshop/so-baggy. Zo dames, laat het bouwen maar beginnen! Ik heb mij alvast geamuseerd om mijn eigen straat samen te stellen, zoals je hieronder kan zien :-)

Groetjes,

Michèle
stagiaire bij So Buzzy & So Baggy