Het spreekt voor zich dat wij ervan houden om op webshops rond te neuzen naar leuke spulletjes (en het zijn heus niet altìjd handtassen!). Wanneer we dus een leuke site ontdekken die het webshopleven ietsje gemakkelijk maakt, moeten we die uiteraard delen. Bij dezen: maak kennis met Lady Jane!

Lady Jane (die in de gewone wereld Annelies Verjauw heet) heeft een enorme passie voor e-commerce.  Die passie heeft Annelies omgezet in een ongelofelijk leuk platform. Op Lady Jane staan een hele hoop leuke Belgische en Nederlandse webshops verzameld, ideaal dus wanneer je nieuwe webshops wil leren kennen. Naast het platform organiseert Annelies ook meerdere keren per jaar een Lady Jane Café voor webshopeigenaars. Kortom, Annelies is een topvrouw!

Op Lady Jane vind je dus allerlei leuke webshops, maar Lady Jane is nog zoveel meer dan dat. Er zijn namelijk een aantal rubrieken die dit platform net dat tikkeltje leuker maken! :-) Laat me ze even aan je tonen. Ten eerste is er ‘Lady Jane heeft gespot’, waarin telkens een aantal webshops uitgelicht worden, die Lady jane bijzonder leuk vindt. Daarnaast stelt Lady Jane ook af en toe een nieuwe webshop voor.

Lady Jane houdt ook een super leuke blog bij, waar je inspiratie kan opdoen en producten van allerlei webshops kan ontdekken. En ja, de oplettende lezer ziet dat één van onze tassen door Lady Jane in haar lentekriebels top 5 geplaatst werd! :-)

Als laatste behandelt Lady Jane ook altijd een topic van de maand, waarin ze een aantal webshops rond een bepaald thema selecteert.

En ja hoor, ook wij staan op Lady Jane te blinken en daar zijn we natuurlijk heel fier op. Dus hop ladies, surf naar Lady Jane en laat het shoppen beginnen. Veel plezier!

Groetjes,
Michèle
stagiaire bij So Buzzy & So Baggy