In een vorige blog kon je al lezen hoe je de perfecte manbag kon kiezen. 
Met deze blog wil ik graag even stilstaan bij wat er zoal in de manbag hoort te zitten of wat de mannen voornamelijk meenemen daarin.

Met alle moderne technologie wordt de inhoud van elke tas sowieso erg naar omhoog gedreven, maar vooral bij mannen zal je items van een hogere waarde (zoals een laptop of dure hoofdtelefoon) vinden.  Vrouwen daarentegen zullen de leegte graag opvullen met kleine benodigdheden zoals make-up of een notitieboekje.

Zowel qua manbag als qua inhoud zullen mannen vaak kiezen voor het praktische en/of wat ze enkel zeker zullen nodig hebben. Hoewel sommigen er toch ook bij stilstaan om zich te voorzien op comfort wanneer ze bijvoorbeeld weer op de trein in de regen moeten staan wachten. Want dan komt die paraplu, boek of iPod met oortjes toch wel erg van pas.

 

Wat is er vaak te vinden in een manbag
portemonnee
smartphone
sleutels
goede hoofdtelefoon of oortjes
iPod of tablet
laptop
accesoires zoals kabels, usb sticks en/of extra batterijen
e-reader
paraplu
(zonne)bril

 

Wat is er soms te vinden in een manbag
kauwgom
pakje zakdoeken
lipbalsem en ehbo gerief
aftershave
agenda/notitieboekje
snack/flesje drinken

 

De portemonnee, smartphone en sleutels wordt uit veiligheidsoverweging toch door veel mannen nog gewoon in de broekzak gedragen ondanks dat ze een manbag hebben.

Ik zou zeggen mannen: neem gewoon zelf mee in de manbag waar je je goed bij voelt en wat je vaak denkt nodig te hebben. Je kan maar op alles voorbereid zijn. Misschien nog een kleine tip die wij vrouwen aan jullie kunnen geven: let erop dat je tas niet gaat uitpuilen met overbodige kilo's en dat het geen vuilbak wordt , dit gaat sneller dan dat je het meestal zelf doorhebt :)

 

Neem ook even een kijkje bij de mooie collectie van manbags op SoBaggy!

Groetjes!
Kim