Afgelopen weekend hebben we kunnen genieten van het zonnetje. Dat doet mij al meteen dromen van vakantie! Bikini, zonnebril en zonnecrème vliegen dan als eerste de koffer in. Maar welke handtas neem je mee op reis? Ik weet het wel hoor!

1. De clutch purse
Zelf ben ik enorm fan van de clutch purse: een portemonnee met (afneembaar) polsbandje, en vaak ook een vak om je smartphone in op te bergen en opbergmogelijkheden voor bvb. je make-up. Vermits ik het hier maar voor het kiezen heb wissel ik regelmatig van exemplaar. Momenteel gebruik ik de Burkely Clutch portemonnee. Omdat ik vaak bij klanten werk neem ik enkel mijn Pieces Totally Royal laptoptas mee, met daarin dan die clutch portemonnee. Stel dat we op restaurant gaan 's middags dan fungeert die als elegant handtasje.

Hierbij mijn clutch purse top 3:

Burkely Anaconda Purse

Burkely Anaconda Clutch Purse aan € 59,95

Burkely Melany Pebble Mini Bag
Burkely Melany Pebble Mini Bag aan € 39,95

Burkely Clutch Portemonnee

Burkely Clutch portemonnee aan € 39,95
(beschikbaar in 4 kleuren)

2. De Mini Bag

Ik ben een vrouw van uitersten. Mijn laptoptas is gigantisch (ik moest dan ook per sé de grootste laptop ever hebben), maar mijn handtassen zijn meestal klein tenzij ik echt veel moet meenemen. In dat laatste geval ga ik voor mijn Pieces Velda Leather Bag. Vorig weekend nog mee naar Planckendael gezeuld met als inhoud zonnecrème, 2 shakes, een flesje water, parfum, brillendoosje, portemonnee, 3 eendjes voor mijn petekind, zakdoeken, smartphone & lader, en er zal nog wel wat rommel hebben ingezeten :-)
Maar soit terug naar de Mini Bags. Tijdens een strandwandeling of een diner op vakantie heb je geen klepper nodig. Je spaart liefst ook wat ruimte voor extra kledij in je koffer, en dat doe je door voor een handig compact tasje te gaan. Al onze Mini Bags kunnen als schoudertas of crossbody gedragen worden, super praktisch!

Uit deze 3 minibags ga ik mijn exemplaar voor onze volgende vakantie kiezen:
(laat gerust in een reactie weten welke jij zou kiezen :D)

Pieces Naina Crossbody Pacific
Pieces Naina Crossbody Pacific aan € 59,95

Burkely Lena Mini Bag Sisal

Burkely Lena Mini Bag Sisal aan € 49,95
foto via www.enjoythelittlepleasures.com

Pieces Vivian Suède crossbody
Pieces Vivian Suède Crossbody aan € 44,95

3. De échte clutch

Op vakantie wil ik mij 's avonds toch wat opdoffen voor mijn date met hubby, en dan opteer ik liefst voor een classy clutch. Clutches zijn meestal vrij plat en vereisen niet veel plaats in de koffer :-) Daarnaast hebben ze vaak ook nog een afneembare en verstelbare schouderriem waardoor je ze ook nog als schoudertas kunt dragen.

Hieronder 3 clutches waar ik de laatste tijd zelf naar teruggrijp (vooral naar dat middelste aaibare exemplaar)... Al is de kans groot dat ik tegen de vakantie nog wat nieuwe clutches aan de kant hou voor mezelf, maar niet tegen hubby zeggen he!

THIRD Cat Mood Clutch
THIRD Cat Mood Clutch aan € 49

Pieces Valarie Clutch Crossbody
Pieces Valarie Clutch & Crossbody € 29,95

Pieces Marieva Clutch
Pieces Marieva Clutch aan € 39,95

Zo, dat zijn mijn favo handtassen voor op vakantie. En de jouwe? 

Zonnige groetjes!

Kel