Vanaf nu delen we elke maand "De Keuze van..." oftewel de handtassen top 5 uit de So Baggy webshop van een fijn iemand. Deze keer heeft Kevser Marasligil rondgesnuffeld en haar 5 favoriete handtassen gespot.

Een paar jaar geleden leerde ik Kevser Marasligil kennen toen we samenwerkten voor één van mijn favoriete So Buzzy klanten Crowne Plaza Antwerpen, en het klikte meteen. Dat is ook niet zo moeilijk want ze is één van de vrolijkste en enthousiastste personen die ik ken! Met haar in de buurt zal zelfs de grootste brompot ontdooien. 

Kevser is één van onze meest populaire Belgische Vloggers, en ik ben enorm fier op wat ze allemaal al heeft bereikt op haar jonge leeftijd. Zo werd ze in 2013 geselecteerd door de VRT om deel te nemen aan Carte Blanche,  interviewde ze tijdens de verkiezingen politici voor "Kevser Gaat Stemmen", heeft ze in 2014 de Gouden Roots gewonnen en ook niet onbelangrijk: was ze ons allereerste handtassen model :-)

Kevser Marasligil So Baggy Fotoshoot

 Hier komt ie dan...de keuze van Kevser Marasligil:

  1. Laurent David Partita

De Laurent David Partita handtas is mijn nummer één, because you can't go wrong met een black Satchel bag. Het is classy, simpel and fits perfectly met elke outfit! Als er één tas is that a women would need, it's this one. Het strakke design makes you wanna have this in your closet.

 Kevser Marasligil

  1. Laurent David Cannes rugzak

 Laurent David Cannes

Boekentassen zijn waarschijnlijk my absolute favorite thing at the moment. Het is super handig - omdat je niet het gevoel hebt dat je een handtas aan het "dragen" bent - en je het ziet er fashionable uit. 

 

  1. Pieces Timmy black

 Pieces Timmy

Wie heeft er nu geen little black purse nodig? Het is super handig voor een night out of als je wil gaat shoppen en niet zo'n big bag wil meesleuren. De suède afwerking is ook tha bomb

  1. Pieces Ruthi Suède

 Pieces crossbody

Ruffle + suède. Twee van mijn favoriete dingen gecombineerd in één handtas. Het kan zowel op een night out gedragen worden als op een casual day. 

  1. Laurent David Follia

 Laurent David Follia

Als laatste heb ik gekozen voor de oranjerode (aka cognac) schoudertas van Laurent David. Het is een leuke kleur en de simpele design trekt mij ook wel aan. Het geeft me ook een super spring-gevoel. Sunny = always good!