SafeShops is een kwaliteitslabel voor webshops

Zij kennen dit toe aan veilige webshops die aan een aantal principes voldoen. Zo dien je als Safe Shop de wettelijke bedenktermijn van de consument te respecteren, transparante informatie te verschaffen over contactmogelijkheden, betalingsprocedure, levering en eventuele retour, voldoen aan de garantievoorwaarden, een duidelijke klachtenprocedure hebben, rekening houden met de privacy van de shoppers, ... Kortom een manier van werken die voor tevreden shoppers zorgt die weten dat ze bij ons veilig kunnen winkelen!

So Baggy SafeShops label

Wij hebben onze webshop door SafeShops laten screenen. Zo werd het legale vlak van onze webshop (zoals bvb. de algemene voorwaarden, de privacy policy, enz.) grondig gecontroleerd door advocatenkantoor Sirius Legal. SafeShops heeft ons dan weer heel praktische tips en advies gegeven met betrekking tot onze check-out. Vervolgens hebben wij de gesuggereerde en vereiste aanpassingen aan onze webshop doorgevoerd.  We zijn dan ook heel blij dat we door SafeShops officieel 'safe' bevonden zijn, en gisteren tijdens het SafeShops Café ons certificaat ontvangen hebben.

So Baggy SafeShops label

Natuurlijk zijn wij niet de enige webshop in België met het SafeShops label. Wil je nog andere veilige webshops ontdekken check dan zeker eens de SafeShops galerij: http://www.safeshops.be/safeshops-galerij/

Daarnaast kan je op de SafeShops website ook jouw rechten als consument downloaden zodat je goed op de hoogte bent.

Safe shopping ;-)

Groetjes,

Christopher