Het najaar, dat is traditioneel de tijd van de grote modeweken, waar de lente- en zomercollecties voor het volgende jaar worden geshowd onder het goedkeurende oog van tal van fashionista’s en modegoeroes. New York Fashion Week, een van de allerbekendste modeweken, is net achter de rug en was weer hét uitgelezen moment voor de opgedaagde it-girls, celebs en modellen om zich van hun beste, meest fashionable kant te laten zien. Uiteraard deden ze dat met een kanjer van een handtas aan hun arm, want zoals jullie weten is een outfit pas compleet met the right handbag erbij. Ik zet voor jullie mijn favorieten van de afgelopen New York Fashion Week op een rijtje, en ik heb héél goed nieuws… Want je kan deze tassen ook stuk voor stuk shoppen bij So Baggy. Hier zijn ze minstens even mooi en véél zachter geprijsd. What more do you want?

Popprinses Rihanna pronkte met een zilverkleurige Marc Jacobs Ostrich Trouble Bag. In combinatie met haar gouden jurkje en extravagante kapsel steelt ze de show, dat zijn we intussen van haar gewend. Winkelwaarde van deze shiny beauty: $ 2500. Heb je net als mij dat geld er niet voor over, shop dan deze to-die-for Bubbles schoudertas van So Baggy, een supertrendy en praktische tas met lang hengsel, verkrijgbaar in girly pink, classy black en warm brown.

It-girl Chiara Ferragni, van de bekroonde styleblog The Blonde Salad, werd gespot met de adembenemend mooie babyblauwe Céline Box Bag aan haar frêle schouder. Ik ben een grote fan van Chiara: haar outfits zijn absolutely fabulous. Maar ik pak het toch graag wat slimmer aan dan haar: ik schaf me gewoon online via So Baggy de superleuke LYDC satchel bag aan, met een kort én een lang hengsel en 3 compartimenten binnenin. Ideaal voor iemand als ik die houdt van een gestructureerde, comfortabele tas. En ziet ze er ook gewoon niet superschattig uit? This bag is totally me! :-)

De Russische modejournaliste Miroslava Duma paradeerde door de straten van The City That Never Sleeps met een mooie baby bump én een iconische Hermès Kelly Bag – de natte droom van vele vrouwen. Helaas zijn we niet allemaal gezegend met een portemonnee als de hare of de juiste connecties in the world of fashion, maar weet je wat? De Briciole van So Baggy komt wel héél dicht in de buurt van deze legendarische schoonheid. Deze ruime handtas in prachtig turquoise zal alle hoofden in jouw richting doen draaien. Het is niet alleen een zeer mooie, maar ook een functionele tas want ze bevat een handige bag-in-bag. Who needs Kelly if you have Briciole?

Als er gefeest en geparadeerd moet worden, dan is Paris Hilton steevast van de partij. In New York flaneerde La Hilton met een Chanel Flap Clutch – wellicht slechts één van de honderden Chanels uit haar collectie. Het enige Chanelleke dat ik mij momenteel kan veroorloven, is nagellak. Als clutch kies ik voor de Eleganci clutch van So Baggy, zeer elegant (what’s in a name) en perfect om mee te nemen naar een feestje! Paris who?

Rachel Zoë, de favoriete styliste van de Hollywood stars, deed het doggy style. Met haar Givenchy Rottweiler Pouch Clutch wist ze zichzelf weer maar eens in het middelpunt van de belangstelling te plaatsen. Ik heb het niet zo voor Rachel zelf, maar ik vind dit wel een superleuk tasje. Kel en Christopher van So Baggy zullen dit ook de max vinden want zij zijn grote hondenliefhebbers. In hun collectie hebben ze trouwens ook een superleuke tas met een doggy design, namelijk de Black Diamond, verkrijgbaar in blauw en rood. Who let the dog out? Me, because I want this bag!

Moraal van het verhaal: shop je tas bij So Baggy en je loopt over straat als een echte fashionista! Ga dus zeker eens grasduinen in het prachtige assortiment, je vindt zeker iets wat je mooi vindt! En voor het geld dat celebs besteden aan één designer bag (gesteld dat ze hem niet gratis krijgen natuurlijk), kan jij een heel arsenaal aan tassen kopen bij So Baggy, voor elke gelegenheid eentje. What’s not to love?

Graag tot een volgende keer, want vanaf nu zal ik af en toe te gast zijn op deze blog, en dat vind ik een hele eer! In tussentijd kunnen jullie mijn eigen blog Josie’s Little Things volgen. Onder het motto Enjoy the little things in life, because one day you’ll look back & realize they were the big things schrijf ik over alle kleine dingen die mij blij maken, fascineren, interesseren of aan het denken zetten. Dat gaat van fashion en beauty over lifestyle en tips voor trips tot book reviews en persoonlijke posts. Ik ben in zeer veel geïnteresseerd, dat zal je zien als je m’n blog bezoekt… En handtassen behoren zeker tot mijn grote passies! Jullie horen dus nog van mij...

Love, Josie xo