Een leuke tas van So Baggy geeft de finishing touch aan je outfit, welke stijl je ook hebt. Je silhouet verder pimpen en opfleuren doe je met de juiste accessoires. Een frivole ketting, een paar oorringen, een fluffy sjaal, een lekker warme muts,… Do not underestimate the power of fashion accessories! Speciaal voor jullie heb ik mijn 5 favoriete winter accessoires op een rijtje gezet...

Ik ben een regelrechte koukleum, en mijn handen moeten er altijd als eerste aan geloven. Dit paar beestige handschoenen met mijn favoriete leopard print van bij Veritas zal mijn pollekes lekker warm houden deze winter.

Op mijn hoofd hou ik het graag comfy & cosy. Deze leuke pomponmutsen van LN Beanies zien er niet alleen heerlijk warm, maar ook superschattig uit. Vinden jullie niet?

Mijn wintergarderobe bevat heel veel sjaals in alle kleuren, stoffen en lengtes. Deze punky tartan scarf van Maison Scotch (via Asos) kan me he-le-maal bekoren. Ik hou enorm van de opvallende print. In tegenstelling tot wat veel mensen denken kan je deze met heel veel combineren, en je outfit oogt net dat tikkeltje opvallender. Which I like a lot!

 

Glam on my ears: check! Met deze prachtige oorbellen van Laurence Delvallez ben ik 100% klaar voor een warme winter vol bling & sparkle. Je shopt ze bij Luxedy.

Lovely bracelets, daar kan ik echt geen nee tegen zeggen. Ik heb fijne polsen die ik graag versier met één of meerdere armbandjes. Bij Marilyn. vind ik altijd mijn goesting in haar mooie collectie zelfgemaakte juweeltjes. Deze classy bracelet heb ik zopas besteld bij haar & it is coming my way… Hou zeker mijn Instagram in de gaten want binnenkort post ik daar zeker een foto van dit prachtige sieraad!

Ik denk dat het een mooie winter zal worden! Laat het bij deze ook een tip zijn voor Sinterklaas of de Kerstman, voor het geval dat deze heren nog niet weten wat ze me moeten brengen dit jaar…

Wat zijn jullie favoriete winterse accessoires?

Lots of love, Josie xo

Pictures by Veritas, LN Beanies, Asos, Luxedy and Marilyn.