Guestblog door Eldrid Wachtelaer

Je outfit voor de eindejaarsfeesten ligt klaar, op en top tevreden over je aankopen sta je in je kamer tot je ontdekt dat je iets vergeten bent. En niet zomaar iets, nee, echt iets essentieel, namelijk een handtas. Ben je net zoals mij en vergeet je vaak aandacht te spenderen aan een handtas waardoor je vaak vlug grijpt naar een oud stuk uit je kast? Dan heb ik de perfecte oplossing voor je!

Grote handtassen maken outfits al snel lomp waardoor ze hun feestelijk karakter verliezen. Tijdens de feestdagen wil je er graag extra stijlvol uitzien en ze zeggen niet voor niets dat je outfit staat of valt met je handtas. Het loont daarom ook zeker de moeite om wat extra tijd te spenderen aan het zoeken naar die perfecte tas. We willen er toch allemaal perfect uitzien op oudjaar, niet?

De clutch is een tas zonder bandje, soms is er wel een klein bandje, net groot genoeg om je hand door te steken, maar meestal: bandjesloos. Onhandig hoor ik je al denken, maar geloof me voor je het weet is je clutch iets wat je onbewust vasthoudt, net zoals je smartphone. 

Clutches bestaan er in alle vormen en maten, gaande van de kleine boxes tot een clutch zo groot dat je laptop er net inpast (hoera! voor geeks zoals mij). Een clutch kan je met om het even welke outfit combineren. Kies je voor een feestelijk kleedje dan geeft een clutch je net dat extra tikkeltje dromerigheid, ga je voor een broek dan bevestigd een clutch je statement nog maar eens en ben je op en top business.

 

Dus, zijn we allemaal overtuigd? Ik heb me alvast drie nieuwe clutches aangeschaft (de kerstperiode is geen, ik herhaal, geen goede periode voor mijn portemonnee). Ben je er nog niet helemaal uit welke clutch bij jou het beste past? Neem dan zeker eens een kijkje op http://www.sobaggy.be/collections/clutches of lees meer op http://www.tearsofchanel.blogspot.be/2014/12/the-perfect-clutch.html