Je ziet ze vaak opduiken in roddelgazetjes, op modesites of op blogs: foto’s van celebrities op de luchthaven, ready to take off of on their way home van een exotische filmset. Of van vakantie, want het zijn natuurlijk ook maar mensen die hard werken en af en toe eens een rustpauze moeten inlassen (ahum).

Er bestaat daar in de gespecialiseerde pers zelfs een aparte benaming/categorie voor, met name celebrity airport style. Het komt erop neer dat al die mooie beroemdheden er lekker casual en nonchalant uitzien, maar een béétje kenner van het showbizzwereldje (waartoe ik mezelf toch ook een beetje reken) weet dat hun outfits ook op die momenten, net als altijd, tot in de puntjes uitgedokterd en bestudeerd zijn door een legertje stylisten. Een onmisbaar accessoire voor on the road is natuurlijk een fashionable tas, om alle spullen voor op het vliegtuig stijlvol met zich mee te dragen. En oh yes, reken maar dat die tas altijd perfect bij de rest van hun outfit past!

Hoog tijd dus om de airport bags van de sterren eens onder de loep te nemen. Want weet je, als je er eentje shopt bij So Baggy – véél budgetvriendelijker dan die van de celebs en minstens even mooi – en je je vervolgens naar Brussels Airport begeeft, dan zou het wel eens kunnen dat de op de loer liggende paparazzi (watch out, they’re everywhere!) plots enthousiast beginnen te klikken. Wat denk je bijvoorbeeld hiervan…

Charlize Theron houdt het comfy en eenvoudig met een 7/8 skinny jeans, een V-hals trui en leopard flats. Zo simpel en stijlvol! Haar zwarte lederen tas, al even sober en geslaagd, komt heel dicht in de buurt van de Xuna handtas van So Baggy, die nog net dat tikkeltje meer punk & punch heeft door de metalen stud details.

Rosie Huntington-Whitely sure knows how to be in the spotlights! Door de combo van haar witte outfit en een knalrode tas trekt ze alle aandacht naar zich toe. Geen wonder dat de paparazzi daarop afkomen… Haar tas is ruim en praktisch, net zoals de trendy Red Flush bag van het Parijse merk Eternel, die je shopt chez So Baggy.

Cool & easy does it voor Jessica Alba. Geen sweatpants voor haar, maar wel een maxidress, ballerina’s met snakeprint en een hippe zonnebril. Ook haar tas houdt la Alba vrij low-profile en klein. Net als de Bubbles Black handtas van Giuliano, een echte topper in de collectie van So Baggy.

Kate Upton gaat in stijl naar de gate met haar Chanel tote bag. Jij kan in haar voetsporen treden met de grote, superpraktische handtas van David Jones. Zandkleurig met oranje accenten, perfecte kleurencombinatie voor het voorjaar dat eraan komt!

Are you ready to be chased by photographers?

Lots of love, Josie xo