Update van 5/08/2015: het is niet meer nodig om een gebruikersnummer aan te vragen, dus bpost maakt het nog makkelijker ;-)

Wij zoeken continu naar methodes om de verzendkosten te verlagen, én voldoende opties aan te bieden. We zijn dan ook héél blij met de nieuwe service van bpost waarmee we (binnen België) dag & nacht pakjes kunnen verzenden via de pakjesautomaat. Hoe werkt het? Héél eenvoudig: als jij pakjes van bvb. webshops wilt ontvangen via een bpost pakjesautomaat dan schrijf je jezelf gratis in voor deze service, waarbij ze je vragen om een pakjesautomaat in je buurt te selecteren. Vervolgens krijg je een kaart toegestuurd met jouw gebruikersnummer. Wanneer je bij ons of een andere webshop een bestelling plaatst vul je jouw gebruikersnummer in, en klaar is kees! Zodra jouw pakje beschikbaar is in jouw automaat krijg je van bpost een seintje via SMS én via e-mail.

Het grote voordeel is dat deze automaten altijd open zijn, dus je kan 24 uur op 24, en 7 dagen op 7 jouw pakje afhalen. Niet meer nodig om een dag te wachten omdat je niet thuis was tijdens de levering. Superhandig toch! 

Natuurlijk bieden we ook nog steeds de klassieke verzendmethoden aan via KIALA en verzendingen naar je thuis-of werkadres via bpost. 

Op deze pagina krijg je een goede samenvatting van alle onze verzendopties- en tarieven, en bij vragen weet je ons te vinden he ;-)