Zo'n dikke week geleden nomineerde Karin mij voor de #20beautifulwomenchallenge waarbij het de bedoeling is dat je dan een foto post, en daarin 20 mooie vrouwen tagged die dan op hun beurt genomineerd zijn. Nu lang moest ik daar niet over denken, de foto die ik zelf gepost heb op Instagram was er eentje van een vrouw zonder Instagram of Facebook-account, maar die oh zooooooo belangrijk voor mij is, en in mijn ogen is ze de mooiste vrouw ter wereld op alle vlakken: mijn mams!

Had je mij als tiener verteld dat ik later elke week met ons mama aan de telefoon zou hangen en heel regelmatig met haar zou WhatsAppen, ik had je niet geloofd :-) Zoals elke tiener vermoed ik, ben ik vaak boos op haar geweest als ik bijvoorbeeld niet mocht uitgaan. Dan stond ik van bovenaan de trap lelijke dingen te roepen, en vooral veel medelijden met mezelf te hebben. Oh en die keer dat ze mij in tennis-tenue uit de fuifzaal kwam halen omdat ik 5 minuten te laat was...toen kon ik haar wel schieten! Maar nu is het wel zo. We bellen elke week, en ik wil mijn ouders ook liefst zo vaak mogelijk zien. Ze is mijn grootste supporter, en steunt me in echt in alles wat ik doe, al zegt ze wel vaak dat ik te veel doe en ook wat rust moet nemen. Het is een heel sociale vrouw (de appel valt niet ver van de boom), ze heeft een gigantisch groot hart en doet enorm veel voor anderen, en dat geeft haar dan weer voldoening en zorgt volgens mij voor de eeuwige glimlach op haar gezicht. Ze drinkt graag een glaasje, en als je op dieet bent passeer je beter niet bij ons mama want als je op bezoek komt verwent ze je steevast met allerlei lekkers. Ok ik moet eerlijk zijn, ze maakt dan ook wel fruitsalade voor mij, maar die andere dingen die ze er bij zet kan ik ook bijna nooit weerstaan :D 

Zij heeft er voor gezorgd dat ik ben wie ik nu ben. Ik heb kansen gekregen die mijn ouders zelf niet gehad hebben, en als prille dertiger besef ik dat meer dan ooit, en ben ik hen daar heel dankbaar voor. Zondag 8 maart is het internationale vrouwendag, dus ideaal moment om eens na te denken over vrouwelijke rolmodellen, want ze zijn super-belangrijk voor ons. Wij kunnen én mogen nu dingen die pakweg 30 à 40 jaar geleden ondenkbaar waren, en dat lijkt nu misschien vanzelfsprekend maar is het dat wel? Iets om over na te denken!

Mijn topvrouw ken je ondertussen, al moet ik wel eerlijk zeggen dat ik het geluk heb meerdere topvrouwen in mijn leven te hebben, maar ik kan er maar ééntje op de 1ste plaats zetten he! Ik ben heel benieuwd naar jouw Super Woman. Geheel in the spirit en geïnspireerd  door de Beautiful Woman Challenge op Instagram start ik daarom So Super Woman:

  1. Plaats een foto van jouw super-vrouw op Facebook, Instagram, of Twitter
  2. Gebruik hierbij de hashtag #SoSuperWoman (en mention eventueel So Baggy)

Volgende week gaan de namen van alle deelnemers in een pot gestopt worden, en niemand minder dan mijn  Super Woman mag hier een winnaar uittrekken
die een cadeaubon zal ontvangen ter waarde van € 75 om bij So Baggy te shoppen.

Ik ben alvast razendbenieuwd naar de vrouw die jou inspireert! 

Kel x