Ons metekindje Louis (bijna 1) en petekindje Alissia (bijna 3) zijn nog te klein voor een communie of lentefeest, maar dat zijn de soort feestjes waar we toch naar uitkijken, want dit zijn speciale momenten die ze nooit meer zullen vergeten. Zo was ik zelf dol op mijn roze dure outfit en m'n eerste sjakos voor m'n eerste communie. Mijn plechtige communie-outfit daar hou ik eerder trauma's aan over... Een wit misdienaar-kleed, en mijn bril en kapsel waren toen wat minder modieus :-) 

We hebben zelf geen kindjes, dus ons mete- en petekindje verwennen is dubbel zo leuk. Met hun in het achterhoofd hebben we een leuke selectie gemaakt van items die perfect als geschenkje gegeven kunnen worden: http://www.sobaggy.be/collections/lentefeest

Onze top 5:

1. Swinging Monkey Portefeuille

2. Roze satchel

3. Woodland portemonnee

4. Guitar portemonnee

5. Bubbles schoudertas (ook beschikbaar in roze & zwart)