Wat is er heerlijker dan tijdens een echte ladies night gezellig te kletsen over handtassen en vooral ook om er eentje te mogen uitkiezen.. :-)  Tijdens een gezellige avond vroeg ik enkele vriendinnen wat zij het belangrijkste vinden aan een handtas en als ze mochten kiezen welke hun voorkeur zou hebben. Aangezien we allemaal vrij verschillend zijn qua karakter kregen we ook uiteenlopende antwoorden en keuzes.

Vriendin 1:
Voor mij mag het allemaal wat groter zijn en liefst niet te stijfjes (zowel qua materiaal als kleur bedoel ik dit). Er moet vanbinnen veel plek zijn zodat ik veel kan meenemen.
Mijn voorkeur bij So Baggy is de hobo tas ‘eternal red flush’

 

 

Vriendin 2:
Ik heb liever iets speelser en hoe meer mijn handtas opvalt hoe liever ik het heb. Er mag dus best een tekening opstaan.  Zowel de clutch ‘hummingbird’ als de ‘jump from paper alice’ spreken mij enorm aan.

   

 

Vriendin 3:
Voor mij mag het ook wel wat opvallen maar niet teveel, en liefst niet met een tekening. Het moet gewoon een beetje anders zijn dan anderen en wat in het oog springen.
De ‘LYDC’ of ‘J&D’ lijken me wel zoiets.

     

Vriendin 4:
Aangezien ik zelf niet al te groot ben kies ik voor een kleinere handtas. Ik vind het ook vooral praktisch als ik mijn handen kan vrijhouden dus ik verkies een crossbody.
De ‘Burkely filippa mini bag’ vind ik er wel heel stijlvol uitzien.

 

Vriendin 5:
De ‘Burkely Anika long hobo’ is echt helemaal iets voor mij!

 

 

Allemaal verschillende handtassen dus, gelukkig is er zoveel keuze op So Baggy dat er voor iedereen wat wils is!  Waar we wel in overeenkwamen was dat het belangrijk was dat het materiaal goed moet zijn en de handtas er niet onmiddellijk versleten gaat uitzien. Dat we graag hebben dat de handtas dicht kan ,en als dit met een rits is dat vooral ook deze van goede kwaliteit is en het dus niet snel begeeft. En ook voor dit zitten we volgens mij perfect op deze webshop! :-)