Op 1 juli verjaar ik, en hubby Christopher heeft nu al zenuwen want cadeautjes kopen is zijn ding niet. Niet dat hij er zo slecht in is hoor, maar als hij 'offline' gaat shoppen laat hij zich ompraten door de verkoopsters met alle gevolgen van dien. Zo wou ik eens een robuuste zilveren ketting, en hij was van plan die te kopen maar toen zei de verkoopster tegen hem dat jonge vrouwen liever fijnere juweeltjes hebben en dus kreeg ik een paar van die lange sliert oorbellen en een bijhorende ragfijne sliert-ketting... not my thing en ik heb ze tot zijn grote spijt nooit gedragen en sindsdien geen juwelen meer gehad :-(. Hij weet ondertussen dat hij mij met techie cadeautjes altijd een plezier doet, zo heb ik eens een iPad gekregen met een gegraveerde boodschap, maar ondertussen heb ik op dat vlak zowat alles wat mijn hartje begeert.

Ik zou gewoon kunnen zeggen "koop mij dat", maar dat vind ik niet leuk want ik wil heel graag verrast worden. Meestal weet ik jammer genoeg maanden op voorhand al wat ik ga krijgen want Christopher kan moeilijk zwijgen en vraagt mij dan om te raden, en als ik het juist heb zie ik dat meteen aan zijn gezicht dus dat spelletje spelen we niet meer :-)

Maar hoe zorg je dat je iets krijgt wat je echt leuk vind en dat je toch verrast kunt worden? Heel simpel: dankzij Pinterest! Op mijn persoonlijke Pinterest-account heb ik een board aangemaakt "Wishlist". Tegen mijn verjaardag voeg ik nog wat nieuwe items toe en ik stuur Christopher de rechtstreekse link naar mijn Wishlist-board door: 
https://www.pinterest.com/kelwouters/wishlist/ en ok die naaktkat en die Samsung Galaxy S6 edge zijn misschien wat vergezocht, maar ik kan maar proberen, toch?!


Het grote voordeel is dat iedereen de foto's op je bord kan zien zonder dat ze zelf een Pinterest-account hebben.

Dus nu weet je wat te doen, dus maak nog snel een Wishlist Pinterest-bord aan voor je moederdag of verjaardag en doorsturen die handel. Oh ja en niet vergeten enkele sjakossen van So Baggy te pinnen he, of ons op Pinterest te volgen ;-)

Kel xxx