Tegenwoordig is het een veelbesproken iets: online shoppen.
Waar velen voor deze nieuwe trend zijn , zijn andere ook heel erg tegen. Je komt niet meer buiten, het bestaan van de winkels verdwijnt, je kan niet meer gezellig door de winkelstraat kuieren,… argumenten genoeg.

Ik daarentegen ben zo iemand die de voordelen hier wel van in ziet.
Bijvoorbeeld, ik wil een nieuwe handtas en gebruik hiervoor de webshop van SoBaggy:

  • Ik kan gewoon shoppen wanneer het mij uitkomt, openingsuren van winkels daar hoef ik met niet meer aan te houden.
  • Ik kan heerlijk rustig kiezen zonder dat iemand vraagt of ze kunnen helpen, en ik neem zoveeeeeeel tijd als ik wil, treuzelen, twijfelen, toch nog even nadenken, vergelijken met een ander kleurtje,.. niemand die er iets van merkt.
  • Of ik nu opgekleed ben of in mijn pyjama vanuit mijn zetel aan het shoppen ben, het maakt allemaal niet uit.
  • Het is geweldig rustig en ik voel me niet opgejaagd. niemand die het laatste stuk in mijn favoriete kleur voor m’n neus kan wegkapen.
  • Ik moet de baan niet op, wat niet enkel een voordeel is qua tijd en naftverbruik maar ook qua stress. Geen file omdat iedereen richting de winkel gaat op dat beetje tijd na je werkdag en voor sluitingstijd. Geen parking liggen zoeken of samen met 20 andere op de tram wachten in de regen.
  • Het wordt lekker handig thuis geleverd en mocht het me om een of andere reden toch niet bevallen, kan ik het gewoon terugsturen.
  • Ik ben zeker dat ik een nieuw product heb, en geen item dat al door 100 mensen hun handen is gegaan in de winkel.
  • Ik heb nog steeds het gevoel dat ik kan shoppen, heb leuke nieuwe spulletjes in mijn bezit én daarbovenop heb ik extra tijd om nog andere leuke dingen te doen, of om weg te gaan en mijn nieuwe handtas te kunnen gebruiken.

Daarbovenop een uitgebreide keuze, regelmatig nieuwe producten, zeer vriendelijke en behulpzame mensen, vlotte en persoonlijke service, een website die ik kan vertrouwen,…Voor mij is de keuze snel gemaakt. Gaan winkelen kan zeker een leuk uitje zijn, maar ik kies voor de voordelen van online shoppen en zeker op zo’n leuke webshop als SoBaggy.