Toen ik de eerste keer op de webshop So Baggy kwam, viel hij me meteen op. De bruine laptoptas van Burkely. Na 3 dagen mijmeren besloot ik dan toch maar naar mijn buikgevoel te luisteren en hem gewoon te kopen aangezien ik hem niet meer uit mijn hoofd kreeg. Ondertussen heb ik hem al een hele tijd in gebruik en wil ik mijn review graag met jullie delen. De belangrijkste vraag: heb ik spijt van deze aankoop? Nee, absoluut niet! Ik vind hem nog steeds geweldig!

Burkely is duidelijk van zeer goede kwaliteit, het materiaal voelt heel stevig maar toch niet ‘zwaar’ of lomp. De tas is gemaakt van geschuurd runderleer en geeft het een mooie look. Ik vind het vooral ook zeer praktisch dat de tas uit zichzelf blijft rechtstaan. Ook als er weinig of niets inzit valt hij niet in elkaar. Makkelijk om naast je bureau te zetten dat het zo geen ingezakt hoopje wordt maar dat je heel snel alles erin kan steken of eruit kan halen, zelfs wanneer je maar één hand vrij hebt, wanneer het snel moet gaan, en om het overzicht mooi te bewaren.

Aan de buitenzijde heb je nog een voorzakje met ritssluiting en een iets groter met een drukknop. De tas heeft een gewoon handvat en een lange riem die je op maat kan afstellen zodat je hem op 1 schouder kort of lang kan dragen of als crossbody wil gebruiken.

          

Qua uitstraling vind ik dat je hem in veel gevallen kan gebruiken. Sportief en stoer zoals hij is straalt de tas ook warmte, elegantie en klasse uit. Naargelang je outfit en gelegenheid lijkt hij zichzelf aan te passen waardoor hij telkens opnieuw indruk maakt. Zo zal hij bijvoorbeeld heel ‘zakelijk’ overkomen tijdens de vergadering waar je bent voor opgekleed, als dat hij iets sportiever toont wanneer je nonchalant gewoon bij vrienden zit.

De binnenkant is met een mooie lichtbeige voering afgewerkt. Er zit een speciaal vak in voor de laptop, en aan de andere kant heb je nog een vakje met ritssluiting (handig voor wat kleine dingetjes) daarbovenop heb je nog een klein zakje en een gsm zakje. Voor de smartphones van tegenwoordig is dit laatste nogal klein, maar ik vind het perfect passen voor een pakje zakdoeken of een kleine deo. Mijn smartphone steek ik gewoon in een ander vakje, mogelijkheden genoeg.
Het middelste deel kan je gebruiken om grotere dingen in op te bergen. Papieren, boeken, een pennenzak, je laptopbatterij, noem maar op. Het is zelfs groot genoeg om er een kaft in te steken.

       

Ik kan hem, eerlijk waar, zeker aanraden!  Voor mij is hij zijn geld dubbel en dik waard. Niet alleen omdat ik er persoonlijk erg blij mee ben qua schoonheid en praktischheid, maar ook door de vele complimenten die ik er al over heb gekregen. Wie weet loop jij binnenkort ook te pronken met deze Burkely laptoptas :)