Een cadeaubon geven vind ik persoonlijk altijd zeer handig. Je kan kiezen welk bedrag je wil geven, en de persoon aan wie je het geeft kan zelf kiezen wat ze het leukst vinden om te kopen. Zo een bon is vaak ook een hele tijd geldig dus je kan je tijd nemen om rustig te kiezen of om het te kopen wanneer het jou uitkomt. Op deze manier vermijd je ook dat mensen iets krijgen wat ze niet willen of waar ze niet helemaal tevreden mee zijn en heb je zelf ook niet het gevoel dat je geld verloren is.

Het nadeel is dat sommigen dit nogal onpersoonlijk vinden. Ikzelf vind het altijd heel leuk om dit op te lossen door te vragen of ze nadien kunnen tonen wat ze ermee gekocht hebben (in de wereld van de selfies is dit geen probleem), en dan heeft de persoon die de bon gebruikt nog eens het gevoel van ‘cadeau’ op het moment van de aankoop.
Ook de manier van verpakken kan heel veel doen. Als je dit een beetje creatief oplost kan je er juist een héél persoonlijk cadeau van maken!

Pak het in op een leuke manier, steek het in 20 dozen van verschillende formaten, knutsel iets met het voorwerp waarvoor de bon dient, gebruik foto’s van jullie beiden, maak er een leuk tekstje bij, vermeld dat jullie samen gaan shoppen en de bon dan gebruikt kan worden,.. mogelijkheden genoeg. Als je zonder inspiratie zit check Pinterest dan eens ;-) Je moet het ook niet bekijken als ‘ik heb geen moeite gedaan voor een cadeau’ maar eerder op de manier dat je de persoon blij wil maken met iets dat ze zelf kunnen kiezen naar hun smaak. I.p.v. hen een handtas of portefeuille cadeau te doen, kan je ook een bon geven zodat ze zelf eentje naar hun eigen smaak kunnen zoeken op deze webshop.

ook cadeaubonnen kan je leuk inpakken!

Bij So Baggy kan je kiezen tussen een papieren versie en een digitale.Je kan er eentje nemen van 25, 50, 75 of 100 euro.
De bon is 1 jaar geldig vanaf de dag van aankoop, en het bedrag hoeft zelfs niet in één keer te worden opgebruikt.

De papieren cadeaubon is in kaart-vorm zodat je aan de binnenkant zelf nog een boodschap kan schrijven. Zowel de envelop als de verpakking zijn feestelijk.
De digitale versie krijg je via mail toegestuurd. Je kan deze link doorsturen naar diegene die je wil verrassen, of je kan hem zelf printen en origineel inpakken.

Een cadeaubon geven kan trouwens voor verschillende gelegenheden: verjaardag, feestelijke gelegenheden zoals Valentijn en nieuwjaar, om iemand te bedanken of gewoon zomaar om iemand te verrassen. Je vindt altijd wel een reden om iemand blij te maken hiermee. Ik zou alvast heel blij zijn met een So Baggy cadeaubon! :)