Vaak krijgen we te horen dat een handtas een boeltje is, veel te groot, veel te zwaar en vooral ook te rommelig. Hoewel dit eigenlijk stiekem toch wel bij iedereen voorkomt zal je misschien toch af en toe die commentaar horen. Bij deze heb je een paar leuke antwoorden waardoor ze niets meer kunnen zeggen.

 

 

 

 

 

 

 

1. Er zijn belangrijker dingen in het leven dan je handtas te organiseren:
Het leven is kort en dan moet je je prioriteiten stellen, het feit dat je geen tijd hebt om je handtas elke week uit te kuisen wil zeggen dat je druk bezig bent met je te amuseren.

 

2. Je bent op alles voorbereid:
Niet alleen ben je op alle situaties voorbereid maar je houdt ook rekening met anderen en vindt overal wel een oplossing voor. Hoe vaak vragen mensen je wel niet ‘heb je een pleister voor me? Of een zakdoekje, of een pilletje voor de hoofdpijn, of… ‘ En steeds zal jij iedereen uit de nood helpen wanneer ze iets nodig hebben. 

 

3. Verrassingen zijn altijd leuk:

In een rommelige tas vergeet je soms wat er allemaal insteekt. 
Je zal dan ook af en toe plots iets terugvinden wat je helemaal vergeten was, en dit kan zorgen voor een leuke herinnering en een glimlach op je gezicht. In elk geval wordt je telkens weer opnieuw verrast, geweldig toch?

 

4. Je bent een gevoelig persoon:
Misschien zitten er wel dingen in je tas die je inderdaad niet echt nodig hebt, maar die wel een emotionele waarde hebben voor je. Iets dat je cadeau hebt gekregen, een herinnering die je wil bijhouden, een geluksbrenger die je koste wat het kost bij jou wil hebben. Hét bewijs dat je waarde hecht aan de kleine dingen in het leven en het brengt heel wat persoonlijkheid toe aan je handtas.

 

5. Je houdt wel van een beetje spanning:

Je hoort je gsm afgaan, of je moet snel je sleutels vinden.. de spanning is steeds te snijden. Zal ik ze (op tijd) vinden? Als dit niet het geval is dan voel je je hart al sneller beginnen slaan en begint je hoofd te denken ‘onee, ik heb ze toch niet op tafel laten liggen?’ Geweldig hé, zo’n spannend leven ;) Blijkbaar ben je dan toch avontuurlijk aangelegd..

 

 

 

6. Het zorgt voor grappige momenten:
Beeld je maar eens in wanneer iemand vraagt ‘heeft er iemand een elastiekje bij, of zonnecrème of een stuk chocola’ en dat jij dit keer op keer uit je handtas kan toveren.. of je haalt net iets compleet anders uit je tas bijvoorbeeld een zonnebril met maar 1 glas ipv de lipstick die iemand vroeg.. het zorgt gegarandeerd voor lachende gezichten.

 

7. Er zit gewoon alles in wat je nodig hebt om te kunnen overleven:
Al je belangrijke dingen zitten op dat kleine plekje vergaard, je zou bij wijze van spreken zo op reis kunnen met enkel je handtas en best kunnen overleven.