Met 1 september alweer gepasseerd is het nieuwe schooljaar begonnen. Kindjes die zorgvuldig hun boekentasje uitkiezen en hun nieuwste pennenzak en de tieners die mama en papa uiteindelijk hebben kunnen overhalen om geen rugzak meer mee te nemen maar een klassevolle grote handtas of laptoptas, mét daarin uiteraard het nieuwe hoesje voor de smartphone, en dergelijke. Want wat is er leuker dan te kunnen pronken met nieuwe spulletjes! Daarbovenop is een nieuw begin goed voor de moraal, want goed begonnen is al half gewonnen luidt het spreekwoord.

Maar dit geldt ook op de werkvloer. Het hoort er niet alleen bij wanneer je op je nieuwe baan start maar als het 1 september is blijf je onbewust toch nog steeds die vernieuwde energie vinden. De start van een nieuw schooljaar en de nieuwe spulletjes van de kinderen zorgen ervoor dat je zelf ook gewoon een nieuwe tas wil. Misschien was je al een beetje uitgekeken op de vorige, of groei je mee met je nieuwe stijl en leeftijd en zoek je iets anders. En geef toe, het past ook gewoon niet om op je werk toe te komen met versleten gerief. Je maakt een veel betere indruk met een elegante en verzorgde laptoptas. Het staat voor klasse, orde, netheid en zorgvuldigheid. Ze weten meteen dat jij zorg draagt voor dingen.

Deze laptoptassen zijn erg populair, bij So Baggy verkrijgbaar in verschillende kleuren, zéker een aanrader en er is voor elk wat wils:

- Burkely: elegant en stoer tegelijk

 

- My Paper Bag: voor een iets vrouwelijker touch

 

- Bombata: zakelijk en praktisch