Een van mijn eerste handtassen was een Laurent David, gekocht bij Pedico in Scherpenheuvel (en ik vermoed toen nog betaald door ons mama). Daarna heb ik nog verschillende Laurent David handtassen gehad. Eentje is zelfs gestolen geweest in Barcelona waarna ik meteen hetzelfde exemplaar en de bijhorende portefeuille ben gaan terugkopen. Hun iconische sleutelhanger met 2 hondjes aan kan er zeker iets mee te maken hebben dat ik zo'n fan ben :-)

Maar ik vind hun handtassen ook gewoon heel mooi en tijdloos. Dat laatste komt van pas want ondanks dat ze van kunstleer gemaakt zijn gaan ze echt superlang mee. Laurent David gebruikt dan ook echt hoogkwalitatief PU-leder. En het is dan ook nog eens een op-en-top Belgisch merk!

Laurent David handtassen

Toen we met onze webshop begonnen stond dit merk dus zeer hoog op mijn verlanglijst. Ik ben dan ook heel blij dat onze webshop blijft groeien, en dat we de kans hebben gekregen om ons assortiment uit te breiden met Laurent David. Tijdens het aankopen heeft Christopher mij echt wat moeten intomen, en ik heb al direct van de Laurent David Cumbia cognac extra exemplaren besteld zodat ik er ook eentje voor mij aan de kant kon houden :-)

Laurent David Cumbia cognac handtas

Wordt jouw nieuwe handtas een Laurent David? Om dit nieuwe merk in onze webshop te vieren, shop je deze alvast met 10% korting door tijdens het afrekenen de kortingscode SONEW in te geven!