Bij So Baggy vinden we dat élk moment van de dag een goed moment is om te shoppen. Om 03.12u even vanuit je bed een nieuwe clutch bestellen? Moet kunnen! Daarom neemt So Baggy ook dit jaar weer deel aan de 7 Sleepless Shopping Nights, een initiatief van SafeShops.be dat loopt van 25 april tot en met 1 mei. 

Wat houdt dit precies in? Zo’n 100 webshops, van reizen tot decoratie, van juwelen tot elektro, geven op deze dagen tussen 19.00u en 07.00u heuse droomaanbiedingen weg! Deze webwinkels dragen allemaal het SafeShops label, wat wil zeggen dat ze voldoen aan strenge erkenningsvoorwaarden, en dus veilig en betrouwbaar zijn. Je kan er dus met een gerust hart online shoppen, net als bij ons 😉  

Shopping Sleepless Shopping Nights So Baggy

Begint het al te kriebelen? Bij ons shop je tijdens de 7 Sleepless Shopping Nights met een korting van maar liefst 25%, dankzij de code ‘SoSleepy’. Het ideale moment dus om eindelijk een handtas te scoren voor dat ene trouwfeest of die leuke barbecue deze zomer.

Maar daar stopt het niet! Daarnaast zullen we ook enkele Sleepy Deals aanbieden. Dit zijn handtassen, die reeds in promotie staan, en waar de 25% er nog eens bovenop komt *whuuuuut?*. Deze items kan je op onze website herkennen aan de ‘sleepy eyes’ op de foto’s. Je zou voor minder wat langer wakker blijven. 

Wij geven altijd een leuk extraatje bij je bestelling en tijdens de 7 Sleepless Shopping Nights doen we dat natuurlijk in thema. Als je dan namelijk een tas bestelt, krijg je er een leuk slaapmaskertje bij. Zo kan je achteraf alle verloren slaap zonder problemen weer inhalen ;-)

So Baggy Sleepless Shopping Nights

Wil je nog meer informatie? Of ben je benieuwd naar de andere deelnemende webshops? Surf dan zeker eens naar de website van de Shopping Nights op https://www.shoppingnights.be/.  Let wel, de aanbiedingen zijn enkel geldig tussen 19.00u en 07.00u, en dit alleen tijdens de week van 25 april tot 1 mei 2017!

Happy Shopping!

Groetjes,

Jana