Ken je de uitspraak ‘je eerste baby verandert alles’? Wel, dat klopt helemaal. En ik heb het zelf mogen ondervinden. Dankzij mijn kleine prins ben ik op anderhalf jaar tijd een expert geworden in het verversen van pampers, het maken van patatjes én het vullen van mijn handtas. En believe me, dat laatste is een echte kunst :)

Want overal kunnen zich 'situaties' voordoen. Als je even naar de supermarkt moet voor een pot mayonaise bij de frietjes bijvoorbeeld, en zoonlief onderweg besluit om juist dan ververst te willen worden.

Baby verversen

Of als je onderweg bent naar de crèche, en de schattigste dreumes ooit een snotbui heeft waardoor je er een heel pak zakdoeken moet doorjagen.

Soit, ik denk dat jullie het begrepen hebben: als kersverse mama is het belangrijk om op alles voorbereid te zijn als je je buitenshuis begeeft. Pampers, zakdoeken, vochtige doekjes, een flesje water, koekjes, een speelgoedje, reservekledij …

Ik hoor je al denken, heb je daar geen luiertas voor? Wel, geef mij liever gewoon een handtas in een groter formaat. Zo hoef ik telkens maar één zak mee te sleuren. En geef toe, een handtas is toch nog net iets hipper dan een luiertas ;)?

Deze toppertjes komen dus zeker in aanmerking:

Burkely Wieske cognac
Burkely Wieske cognac

 

Laurent David Trump

 Laurent David Trump Black

 

London Fashion Grey

London Fashion Grey

PIECES Velda Leather Bag


Laurent David Rancho Grey

Laurent David Panama Rancho Grey

 

 

En jij: kies jij ook voor een XL-handtas of hou je de babyspulletjes liever gescheiden?

Groetjes,

Nathalie