Vaak hoor ik toch de uitspraak 'hoe groter hoe beter', en hoewel ook ik op handtasvlak hier vaak mee akkoord ga moet ik mijn mening toch bijstellen als ik deze mooie stuks hier zie.

Ok, groot is handig en je kan veel meenemen, maar langs de andere kant.. je neemt ook gewoon veel mee :) Mijn tas gaat er keer op keer uitzien als een soort overlevingstas die langs alle kanten uitpuilt en jawel hoor, wanneer je iets nodig hebt, is het niet zo makkelijk te vinden in die rommelboel.  Het lijkt ook steeds maar te groeien en ik blijf me ervan verbazen hoe ik mezelf kan overtuigen dat ik al dit gerief nodig heb en dat die rugpijn zeker niet komt van al die kilo's die ik op 1 schouder steeds meezeul.

Misschien dus toch maar even nadenken over een iets kleiner model. En jawel wat zijn ze bijzonder schattig maar vooral ook mooi en praktisch. Want hoewel ze kleiner zijn dan mijn gewoonlijke formaat handtas, hebben deze modellen wel een grootse uitstraling en vallen ze ook op als mensen passeren.  Bovendien dwing ik mezelf nu om echt alleen maar mee te nemen wat belangrijk is. En vooral tijdens deze feestelijke dagen is het geen overbodige luxe want zo heb ik meer ruimte om al die cadeaus te dragen, en met een glaasje op kan je nog steeds snel je spullen terugvinden ;)

 

Uiteraard is er heel wat keuze aan mini bags op So Baggy te vinden!
Maar deze 2 cuties zijn alvast mijn topfavorieten!

 

De Burkely mini bag Pebble

 

De Pieces leather bag noos cognac