Tijdens de Golden Globes voelen alle dames zich een beetje winnares, want die avond krijgen zij allemaal een goed gevulde goodiebag mee naar huis. Zo krijgen ze onder andere hydraterende lotion en parfum van bekende merken, make-up, borsteltjes, lipgloss en noem maar op. Maar het belangrijkste is dat deze spulletjes verpakt zijn in een mooie handtas! In dit geval de B-low The Belt Mila tote ter waarde van maar liefst 400 euro!

Veel vrouwen zullen jaloers zijn op deze tas, maar de prijs is toch misschien iets wat ons tegenhoudt om ook voor dit exemplaar te gaan.

Ik vond op So Baggy een paar handtassen die mij wat aan deze tas doen denken en aan een veel mooiere prijs :)

 

Zo vond ik bijvoorbeeld De Eternel black:

Een mooie leren handtas van het Parijse merk Eternel (ook beschikbaar in het blauw). De afneembare schouderriem die je erbij krijgt is vertelbaar qua lengte, binnenin heb je verschillende vakjes met en zonder rits, en ook aan de buitenzijde zit een vakje met ritssluiting. Altijd handig en momenteel te koop voor maar € 19,57 dankzij de solden!

Maar vooral ook de Xuna doet mij een beetje denken aan wat ze op de Golden Globes mee naar huis nemen.

 

Deze stoere handtas kost nu € 25 i.p.v. € 39,95, heeft eveneens een afneembare schouderriem, 2 zakjes aan de buitenzijde en aan de binnenkant een groot en een klein vak. Ze heeft een leatherlook en is versierd met mooie studs.

Maar ook de Burkely Marlena Bag is een beauty. In tegenstelling tot de Mila-bag is deze handtas aan de voorzijde niet effen, maar heb je daar 2 zakjes in gevlochten leer. Je shopt deze stijlvolle lederen tas nu aan € 79 i.p.v. € 99,95.

Burkely Marlena handtas

Dus, wil je je ook een beetje als een Golden Globes winnares voelen maar laat je budget dat niet toe? Ga dan voor één van deze 2 kanjers ;-)

Groetjes,

Kim