Wie je ook bent en wat je ook doet, een mooie tas komt altijd goed van pas (en het rijmt nog ook:D).

Wij  beschouwen het als onze taak om je te helpen de perfecte tas, portefeuille en zelfs gsm- of smartphonecover te vinden. Want zeg nu zelf: daar word je toch gewoon gelukkig van!? Aangezien we zelf online heel actief zijn, hopen we uiteraard dat onze happy shoppers hun aankopen bij ons massaal delen op sociale media. Daar worden wij dan weer gelukkig van!

So Baggy ambassadeur

Daarom hebben we een oproep. We zijn op zoek naar mensen die zin hebben om digitale ambassadeur te worden van So Baggy. Wat houdt dat juist in? Maximum 1 keer per maand zal je een mailtje ontvangen van ons met de vraag om een boodschap te delen over So Baggy: een leuke actie of wedstrijd, een nieuwe aanwinst in onze collectie, ...

Voor jou neemt dit slechts een paar minuutjes in beslag (that’s a promise!) maar je zou ons er een enorm plezier mee doen. Op die manier kan je So Baggy mee helpen bekend maken in jouw netwerk!

Uiteraard zetten we onze ambassadeurs op tijd en stond in de bloemetjes, bijvoorbeeld door een leuke item uit onze shop of een kortingscode te verloten… Want voor wat hoort wat natuurlijk!

Zie je dit volledig zitten? Schrijf je dan hier in:

Alvast een dikke merci!

Groetjes,

Kel & Christopher