Zeg jij binnenkort bye bye vakantie? Zorg dan dat je met plezier terug naar je werk of school gaat en verwen jezelf met een nieuwe tas!

Wij zetten alvast enkele ideale tassen voor je in de kijker:

#1 - PIECES Totally Royal

PIECES Totally Royal

Moet jij superveel meesleuren? Dan is deze tas echt iets voor jou. Zo ruim dat je er makkelijk een zeer grote laptop in kwijt kunt. Zelf heb ik deze tas ook, en mijn XL 17 inch gaming laptop past hier perfect in. 

#2 - Burkely Everyday laptoptas

Burkely Everyday laptoptas

Deze stoere tas is een echte laptoptas, met een speciaal gevoerd laptopvak. Ze is gemaakt van geschuurd leder waardoor deze met de jaren alleen maar mooier zal worden. De Burkely Everyday laptoptas is beschikbaar in cognac en in zwart.

#3 - Bombata Cocco laptoptas

Bombata laptoptas

Wie zegt er dat een laptoptas saai moet zijn? Dat is exact waar Bombata voor staat: een hele reeks laptoptassen in vrolijke kleurtjes. Eén van onze favorieten is de cocco-reeks met snakeprint, beschikbaar in turquoise en zwart. Andere kleuren kunnen we ook verkrijgen op aanvraag.

#4 - My Paper Bag Business

My Paper Bag Business 

Een pracht van een tas, en fairtrade! De My Paper Bag is met de hand gemaakt van duurzaam gelooid leer. Het laptopvak is gewateerd zodat je laptop veilig is. Je kan deze tas zowel in de hand dragen, over je schouder of als crossbody. Beschikbaar in original & in de warme kleur brandy.

#5 - Burkely Messenger

Burkely Messenger

Dit is één van onze all-time favorites: een supercomfortabele en zeer knappe Messenger tas in cognac!

Dat was onze top 5! Ontdek hier de volledige Back to Work / School-collectie >>