Het is al een tijdje geleden, maar sommigen herinneren het zich misschien nog wel: vroeger kon je met So Baggy betalen met de Bancontact app. Maar in september veranderden we van betaalsysteem en stapten we over naar Mollie. Bij hen was dit jammer genoeg nog niet mogelijk.

Maar er is goed nieuws, want sinds kort is het ook mogelijk om via Mollie te betalen met de Bancontact applicatie. En je kan al raden wat dat betekent: je kan je So Baggy bestellingen voortaan opnieuw afhandelen met de Bancontact app. Driewerf hoera! 

So Baggy Bancontact app

Als je de afgelopen maanden een tas of portefeuille bij ons bestelde, kreeg je standaard de vraag om je kaartnummer in te voeren. Waarop je dus eerst je bankkaart uit je portefeuille moest gaan halen en die verrekte kaartlezer moest gaan zoeken.

So Baggy bancontact betalen

Maar dat is allemaal verleden tijd. Hierbij hoe het werkt:

Via desktop:

Als je via desktop een bestelling plaatst en je kiest voor betalen met Bancontact, krijg je aan de linkerkant van je scherm een QR code te zien. Als je de Bancontact app geïnstalleerd hebt op je smartphone, kan je simpelweg op 'Betalen' klikken en vervolgens de QR code inscannen met je gsm. Nadien kan je de betaling verder afhandelen via je smartphone. Je hebt geen bankkaart of kaartlezer nodig met deze optie. Veel makkelijker, al zeggen we het zelf :-)

So Baggy bancontact QR code

Via mobiel (smartphone of tablet):

Shop je jouw So Baggy items met je tablet of smartphone? Dan kan je vanboven op het scherm de mogelijkheid selecteren om met de Bancontact applicatie te betalen. Nadien hoef je enkel nog maar je pincode in te geven, en daarna kunnen wij jouw pakketje beginnen te maken :-) Ook hier heb je dus geen bankkaart of kaartlezer meer nodig. Easy peasy!

So Baggy bancontact mobiel

Betaal je toch liever op de klassieke manier? Dat blijft natuurlijk ook mogelijk! Zowel op desktop als op mobiel kan je nog steeds ervoor kiezen om gewoon je bankkaart in combinatie met je kaartlezer te gebruiken. 

Gebruik jij al de Bancontact app om te betalen? Of hou jij het voorlopig toch bij bankkaart en kaartlezer? Laat het ons zeker weten in een reactie!

Groetjes,

Jana