In Amerika is het al lang een traditie: na Thanksgiving volgt Black Friday. Aan de andere kant van de oceaan leidt dit op de laatste vrijdag van november telkens tot enorme aanbiedingen én gigantische mensenmassa's die staan aan te schuiven om iets te bemachtigen.

De laatste jaren zien we het fenomeen Black Friday steeds vaker opduiken in Europa. Allerlei Belgische winkels en webshops geven die dag korting. En je hoort ons misschien al komen... So Baggy zorgt natuurlijk ook voor een leuke aanbieding. 

Op 24 november krijg je bij ons 15% korting op alle zwarte items. Hiervoor gebruik je de kortingscode BLACKFRIDAY

Ben je benieuwd welke black beauties wij zoal in ons aanbod hebben? Hier kunnen jullie alvast kennismaken met onze favoriete zwarte tassen. 

1. VENQUE Mini Babe Bag mat zwart

Onze absolute favoriet is een nieuwkomertje: het merk VENQUE is nog maar pas te koop bij So Baggy. Toch zijn we al vanaf minuut 1 verliefd op deze trendy tas. Je kan hem dragen als rugzak, of als schoudertas, maar stijlvol is hij altijd.

VENQUE Mini Babe Bag mat zwart

2. Burkely Evening Metallic X-over zwart

Binnen een maand zitten we allemaal weer gezellig aan de tafel om Kerst te vieren. Een feestelijk tasje kan dus niet in dit lijstje ontbreken. Dit schoudertasje met metallic detail uit de Burkely Evening Collectie is helemaal perfect voor die laatste dagen van het jaar.

Burkely Evening Metallic X-over zwart

3. PIECES Totally Royal zwart

Als de Little Black Dress een klassieker is die elke vrouw in huis moet hebben, dan is de Black Handbag dat volgens ons ook. Dit tijdloze model van PIECES is een echte must-have, die geschikt is voor elke gelegenheid.

PIECES Totally Royal zwart

4. Malique By Me Hairon Shopper leder zwart

Zwart saai? Helemaal niet! Deze zwarte shopper met koeienprint is een echte eyecatcher bij elke outfit. Ook het merk Malique By Me is nieuw bij So Baggy en wij zijn al helemaal gek op hun moderne designs.

MALIQUE BY ME Hairon Shopper leder zwart

5. JumpFromPaper Stripe Black 

 Last but not least: een handtas voor dames die niet bang zijn om wat op te vallen. De 2-dimensionale tassen van JumpFromPaper zorgen steeds voor dat extra vleugje humor. Je weet wat ze zeggen: "Life is too short to wear boring handbags" :-)

JumpFromPaper Stripe Black

En inderdaad, ook deze toppertjes shop je op Black Friday allemaal met 15% korting. Als dat geen goede manier is om het weekend te starten ;-)

Happy Shopping!

Groetjes,

Jana