Zoals je misschien al weet werk ik naast So Baggy als social media consultant. Zo help ik onder andere het team van SOS Kinderdorpen België, een goed doel dat zich inzet om kwetsbare kinderen een thuis en een toekomst te bezorgen. Uiteraard ben ik zelf ook meter geworden van een SOS kindje, meer bepaald van de prachtige Samvenah. Om haar privacy te beschermen heb ik haar een brilletje gegeven op de foto hieronder. Maar ook met dat brilletje zie je meteen wat een dotje het is :-)

metekindje SOS Kinderdorpen

Samen met meer dan 50 Vlaamse Bloggers en SOS Kinderdorpen België organiseer ik een bloggersveiling ten voordele van het Simbahuis waarbij elke blogger een item of ervaring veilt.

SOS Kinderdorpen Bloggersveiling ten voordele van het Simbahuis

Hoe werkt de veiling? Surf naar like2have.it/bloggersveiling en klik op een foto om de details te checken, en vervolgens via Ebay een bod uit te brengen. Wacht er niet te lang mee, want op veel items kan je maar enkele dagen bieden.

Er zitten echt super items en ervaringen bij. Ben zelf al begonnen met bieden in functie van mijn kerstaankopen. Hierbij alvast enkele suggesties op een rijtje:

1. Een op-en-top persoonlijk geschreven column door Catherine Kosters van Flair

Catherine Kosters Flair

Wij zijn fan van de wekelijkse column van Catherine Kosters in Flair. Jij ook? Wel ze schrijft er eentje speciaal voor jou.

2. Gesigneerde boeken Happy Kids + Het Leuke Vakantieboek

Gesigneerde boeken van Lobke Gielkens - Bloggersveiling

Ook Lobke Gielkens van de inspirerende blog Leuke Wereld is meter van een SOS kindje. Zij schenkt ten voordele van deze veiling 2 gesigneerde boeken weg: Happy Kids + Het Leuke Vakantieboek.

3. Breakfast of Brunch samen met Josefien van Josie's Little Things

Josefien De Bock bloggersveiling

Wij zijn fan van Jozefien haar schrijfsels. We roepen dan ook vaak haar hulp in als copywriter voor So Buzzy. Nu daarnaast is ze ook nog eens een geweldig toffe madame. Aanrader dus om samen met haar gezellig te brunchen en te shoppen in Gent!

4. Leer luxueus reizen met een beperkt budget dankzij Bart Lapers

Luxury Travel on a Budget crash course door Bart Lapers

Op reis mag het net dat tikkeltje meer zijn, maar dat hoeft daarom niet meer te kosten! Bart Lapers, expert in luxueus reizen met een beperkt budget veilt namelijk een crash course boordevol tips om champagne te nippen voor een prikje ;-)

5. Fotoshoot door Karin Van Hees

Fotoshoot door Karin Van Hees - bloggersveiling

Een tijdje geleden hadden wij een foto nodig van mezelf en onze kersverse collega Michèle. Karin kwam to the rescue. Ik sta niet graag op foto, maar met haar was het piece of cake want ze stelt je enorm op je gemak. Wil je ook een fotoshoot met Karin? Op naar Ebay!

Dit zijn maar enkele van onze favorieten uit de SOS Kinderdorpen Bloggersveiling. Ontdek alle ervaringen en items via like2have.it/bloggersveiling