New York, New York! 🗽

Als je op reis gaat naar New York en het Belgisch klimaat nogal regenachtig is, heb je automatisch de neiging om een regenjasje mee te pakken, én een paraplu, én... een grote rugzak. Want laat ons eerlijk zijn: alle paperassen en al die andere benodigdheden nemen veel plaats in. Maar kan het ook anders?

Tuurlijk! 

Ikzelf heb er een hekel aan om bij de 'locals' de indruk te wekken dat ik een rasechte toerist ben. Je zal me dus niet snel betrappen met een camera rond de nek en een oversized rugzak. Het is net dan dat je overstelpt wordt door pushy gidsen met flyers, aanklampende promoboys die je op een tourbus willen sleuren en andere praatjesmakers die je voor een gratis cocktail naar een comedy bar billen willen lokken... Iedereen probeert je de stad te doen verkennen aan de hand van hun diensten. Daarop zeg ik: No thanks, I'll do it my way!

Ik zoek een tas die urban is, maar toch praktisch en niemand de indruk geeft dat ik op excursie ben zoals een padvinder in de grote stad. Zo kan ik lekker zelf de stad ontdekken. Toen ik mijn kleerkast opentrok, wist ik meteen dat ik met mijn Burkely dit probleem gegarandeerd zou ontlopen.

In mijn Burkely heb ik ruimte genoeg voor mijn administratie: boarding passes, paspoort, ESTA-aanvraag, tickets voor Broadway... Maar ook voor de meer praktische benodigdheden zoals een paar handschoenen, een plooiparaplu en een reisgids heb ik voldoende plaats, samen met een snack en een flesje "cold pop". 

Dus laat je volgende keer niet vangen aan dure, toeristische attracties in grote steden, maar investeer in een mooie tas van Burkely. Misschien toch maar een Burkely onder de kerstboom in plaats van dat nieuwe scheerapparaat? ;-) 

 

Happy shopping en stay fabulous!

 

Domien

 

PS Mocht jij nog niet overtuigd zijn, de eekhoorns in Madison Square Park waren alvast fan ;-)