Ben je, net als wij, ook zo'n fan van online shoppen? Dan moet je van 19 tot en met 21 oktober zeker en vast achter je tablet of computerscherm zitten. Het is namelijk voor het 8ste jaar op rij weer Dag van de Webshop: de 3 hoogdagen van de Belgische e-commerce! Het ideale moment om naar hartenlust allerlei webshops af te schuimen.

Dag van de Webshop

Wat houdt dat precies in? Wel, 3 dagen lang verrassen meer dan 250 Belgische webshops je met een heleboel toffe aanbiedingen. Zowel grote, bekende webwinkels, als wat kleinere en gespecialiseerde webshops doen mee. Van speelgoed tot schoenen, van deurklinken tot kwaliteitswijnen, er is voor ieder wat wils. En natuurlijk is ook So Baggy van de partij met een leuke korting ;-)

Wat mag je bij ons verwachten, naast het gebruikelijke extraatje bij al onze pakjes? Tijdens Dag van de Webshop geven wij 25% korting op alle items! Al wat je moet doen, is de kortingscode dagvandewebshop2018 ingeven tijdens het afrekenen. Heb je je betaalkaart- of app al bij de hand?

Ben je benieuwd waar je tijdens Dag van de Webshop nog enkele zotte koopjes kan doen? Check dan zeker de lijst met alle deelnemende webshops. Je kan alle deelnemende webwinkels herkennen aan het logo op hun website. Let wel, de aanbiedingen zijn enkel geldig van 19 tot en met 21 oktober 2018.

Happy online shopping tijdens Dag van de Webshop!

Groetjes,

Jana