Over 2 weekjes is het alweer zover: Vaderdag! Tijd om al die stoere papa's eens in de bloemetjes te zetten en stevig te verwennen. Maar, wat geef je papalief om hem te tonen dat hij toch echt wel de beste vader in de hele wereld is? Sokken heeft hij intussen wel genoeg, en om hem dit jaar nu wéér een fles wijn te geven... Jij wil jouw held dit jaar wel eens iets anders cadeau doen.

Wij helpen jouw in de zoektocht naar een origineel cadeau! Hieronder kozen we voor jou het ideale geschenk voor jouw papa:

 1. Voor de ijverige papa

Met deze laptoptas vertrek je papa al fluitend naar het werk! Deze stoere Burkely Quinn tas is niet alleen groot, hij heeft ook veel vakjes en ritsen waar papa al zijn spullen  in kwijt kan.

Stoere Burkely lederen mannentas

 

2. Voor de sportieve papa

Jouw papa kan niet stilzitten. Lopen, fietsen of zelfs polsstokhoogspringen, altijd is hij sportief in de weer. Jouw vader doe je een plezier met een sportieve tas, zoals dit exemplaar van Pieces, waar hij zijn sportmateriaal in kan steken. Zo denkt hij tijdens zijn favoriete bezigheid altijd aan jou.

Pieces Pasha sporttas

 

3. Voor stoere papa's

Deze papa's houden niet van frulletjes, maar kiezen voor strakke lijnen. Zo'n vader maak je helemaal blij met een  laptoptas van Bombata. Past zowel bij z'n motor outfit als bij zijn maatpak ;-)

zwarte laptoptas Bombata

 

4. Voor de jongensachtige papa

Deze papa is jong van geest! Voetballen, naar festivals of concerten gaan,... hij doet het allemaal. Zo'n vader krijgt best een stevig cadeau, want als hij zich weer helemaal geeft in een potje voetbal met de maten, kan er wel eens het een en ander scheuren of breken. Geef hem daarom een lederen Burkely Dax portefeuille. Deze kan tegen een stootje ;-)

 

5.Voor de georganiseerde papa

Deze laatste papa houdt ervan om alles netjes op orde te houden. Zijn bureau is altijd kraaknet en alles is gesorteerd en geklasseerd. Klinkt herkenbaar? Bezorg jouw ordelijke papa een fijne Vaderdag door hem een Walter Wallet kaartenhouder te geven. Zo heeft hij al zijn kaarten geordend bij elkaar.

Zit er hierboven niks tussen voor je papa? Neem dan een kijkje in onze uitgebreide Vaderdag collectie en maak jou papa op 11 juni heel erg blij met een fantastisch cadeau!