Tijdens onze verjaardagsweek van 10/09 tot en met 16/09 krijg je 30% korting op je bestelling, wanneer je tijdens het afrekenen de kortingscode SOBAGGY4YEARS gebruikt.

Happy birthday to us, and happy shopping to you!

So Baggy wordt 4 jaar

Deze week viert So Baggy haar vierde verjaardag! De afgelopen jaren hebben we al vele pareltjes mogen verkopen: van clutches met glitter, naar lederen portefeuilles, tot stijlvolle laptoptassen. Af en toe zat er ook eens een gek exemplaar tussen. Daar blikken we graag even op terug: we geven je een overzicht van de grappigste tassen van 4 jaar So Baggy.

De mops-tas

Eén van onze favorieten is natuurlijk de mops-tas. En we zijn duidelijk niet alleen, want hij was héél snel uitverkocht. Wij zijn er zeker van dat ons Lola hier iets mee te maken had ;-)

Mops-tas So Baggy

JumpFromPaper 2D tassen

De tassen van JumpFromPaper mogen zeker en vast niet in dit lijstje ontbreken. Met hun 2-dimensionale en kleurrijke design stelen ze altijd de show, eender waar je ook komt. Zij lijken wel recht uit een strip te komen. Iets voor de durvers onder ons! Schrik jij er niet voor terug om wat op te vallen? Schaf je dan snel een leuke tas of rugzak aan ;-)

JumpFromPaper Stripe Black

Neuters gonna neut totebag van Eva Mouton

Wie houdt er nu niet van een goeie quote van tijd tot tijd? Deze toffe Neuters gonna neut totebag van Eva Mouton toverde meteen een glimlach op ons gezicht, en kon daarom ook zeker niet ontbreken in onze webshop.

Neuters gonna neut totebag Eva Mouton

Diana & Co crossbody ijsje

Afgelopen zomer heeft iedereen vast wel eens genoten van een lekker ijsje. Voor zo'n momenten vond je bij ons de perfecte partner in crime, namelijk deze vrolijke Diana & Co crossbody ijsje. En we hebben goed nieuws, want dit toppertje is nog steeds te koop in onze webshop ;-)

Diana & Co crossbody ijsje

De hakbijl tas

En last but not least: deze hakbijl tas is misschien wel het meest bizarre item dat we ooit verkocht hebben, maar ook dat moet af en toe kunnen vinden we. Je weet wat ze zeggen: "Zot zijn doet geen zeer". 

Hakbijl tas

Welke grappige tas is jouw favoriet? Of ontbreekt er nog een item in onze lijst? Laat het ons zeker weten in een reactie!

Groetjes,

Jana