Elke maand delen we "De Keuze van..." oftewel de tassen top 5 uit de So Baggy webshop van een fijn iemand. Deze keer heeft Evi Renaux rondgesnuffeld en haar 5 favoriete tassen gespot.

Ik heb Evi een paar jaar geleden voor het eerst ontmoet (toen we nog maar pas met So Baggy bezig waren) tijdens een pop-up in Vilvoorde. Maar toen hebben we niet echt kennisgemaakt... Christopher en ik waren die dag behoorlijk aan het stressen want het was onze 1ste beurs en we bakten er niet veel van. Onze stand zag er in vergelijking met de andere standen vrij amateuristisch en rommelmarkt-achtig uit, en Evi stond aan de stand achter ons die er een pak beter en professioneler uitzag :-)

Life on sneakers - Evi Renaux
Het was dan ook wel verschieten toen ik wat later over Life on sneakers las, en bleek dat Evi een chronische ziekte heeft waardoor ze plots op zoek moest naar een plan B voor haar leven. Op sneakers, in plaats van op haar hoge hakken. Onze werkachtergrond is vrij gelijkaardig. Ik heb dan ook enorm veel bewondering voor Evi hoe ze er toch in slaagt positief te blijven en een inspiratie te zijn voor ons allemaal, want ik denk eerlijk gezegd niet dat ik dat zou kunnen...  Als er iemand een So Baggy tas verdient dan is het Evi wel. We vroegen haar om haar top 5, en hebben Evi dan ook een tas uit haar top 5 cadeau gedaan. Bleek ook een groot cadeau voor ons want nog voor deze blogpost verscheen postte Evi een foto op Instagram. Resultaat: tas dezelfde dag nog uitverkocht. Maar het exemplaar in kwestie is ondertussen terug in stock, en daardoor kan je hieronder nu eindelijk ook Evi's top 5 ontdekken :-)

De keuze van Evi Renaux:
  1. https://www.sobaggy.be/collections/laptoptassen/products/burkely-vintage-zip-cognac

Schrijven. Ik hoef je niet te vertellen dat ik niets liever doe, en er ook dagelijks mee bezig ben. Mijn laptop sleur ik dus overal mee. Ik ben in L.O.V.E met deze laptop-tas van burkely. Niet alleen het model, maar ook de cognac-kleur is prachtig.

Ik kan me geen mooiere tas voorstellen dan mee op stap te gaan, meetings te doen, te gaan schrijven, en die laptop in- en uit te halen. Toch? 

 Burkely Everyday

  1. https://www.sobaggy.be/collections/clutches/products/pieces-velvet-clutch

Wanneer ik naar een feestje of een festival ga, haat ik het om een grote handtas mee te sleuren. Dan wil ik iets comfortabel, waar een lipstick in past, mijn Iphone en mijn identiteitskaart.

Maar een tasje dat toch stijlvol is. Deze Pièces-clutch vind ik geweldig. Niet te groot, een leuk kleurtje, én een spiegeltje om die lipstick aan te brengen. Beste clutch, are you my date for Werchter? :)

Pieces Velvet Clutch

 

  1. https://www.sobaggy.be/collections/schoudertassen/products/pieces-pihanna-cognac

Honestly? Mijn dagelijkse handtas is zowat een kampeerzak! Ik heb er echt vanalles inzitten. Daarom hou ik van comfortabele, grote zakken, met stevige handvatten, die je ook rond je schouders kan dragen. Voldoende ruimte binnenin, wat extra vakjes: yes please. Deze schoudertas heeft het. Ik hou zowel van het cognac-kleur; voor de winter heb ik echt een zwak voor dit kleur, als van de zwarte versie. Zwart past immers ALTIJD! Ik zie mezelf de tas al vullen. Lipsticks, doekjes, zonnecreme, poeder, een usb-stick, rozijntjes voor Lola, stifjes, kauwgom, notitieboekjes, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Deze tas zal me niet teleurstellen, dat weet ik nu al. :)

Pieces Pihanna

 

  1. https://www.sobaggy.be/collections/sporttassen/products/pieces-pasha-travelbag-zwart

Ik ga er vaak voor een weekendje op uit, of moet af en toe naar het ziekenhuis, of we verhuizen voor het weekend naar mijn vriend, die in Leuven woont. Dan haat ik het om een valies te moeten vullen. Geef mij maar een mooie zak, waar ik het hoogstnodige kan ingooien. Travel in style, is zoveel leuker, dan met een lompe valies. I’ll pick this one, zoveel is zeker! Zo mooi!!!!

Pieces Pasha

 

  1. https://www.sobaggy.be/collections/shoppers/products/pieces-tecla-shopper-cognac

    Pieces Tecla

Last but not least, en omdat ik vind dat je dit in je handtassen-garderobe moet hebben: een shopper. En dit model is prachtig! De uitvoering en afwerking. Ik neem hem zo in huis! :)

Gemakkelijk om te shoppen, op citytrip. Of gewoon ook heel mooi. Meer redenen moeten er soms niet zijn, toch?

Voila, 

mijn top 5.

 

veel liefs

EVI