Elke maand delen we "De Keuze van..." oftewel de tassen top 5 uit de So Baggy webshop van een fijn iemand. Deze keer heeft Evy van de blog my life on sneakers rondgesnuffeld en haar 5 favoriete tassen gespot.

Evy - my life on sneakers

Ik volg Evy al een hele tijd. Meer bepaald sinds haar passage in het tv-programma Singl3s op VIJF in 2015 (één van mijn guilty pleasures). Ze had toen een andere haarkleur (ze durft namelijk nog al eens te wisselen), maar wat me vooral is bijgebleven zijn haar... hoe kan het ook anders sneakers, maar ook haar positieve, zelfzekere attitude. Eentje om naar op te kijken dacht ik meteen bij mezelf, en ik volg haar dan ook met plezier op Instagram. Ik zie op haar account ook regelmatig een handtas passeren, maar geen van So Baggy. Dat kan toch niet he ;-) Tijd om daar verandering in te brengen, en meteen ook te polsen naar Evy's top 5!

Singl3s

De keuze van Evy van my life on sneakers

1. Pieces Vulcano clutch

Party time! Dé essential voor een avondje uit: een clutch! Dit hippe zwarte exemplaar mét fringes en studs maakt elke party-outfit gegarandeerd compleet. Heel handig dat er ook een handvat aan is, zo kan je toch nog je beste dansmoves bovenhalen zonder dat die clutch onder je oksel geklemd zit ;-) , move over Beyoncé!

Pieces Vulcano clutch

2. THIRD Cat Mood Clutch

Crazy cat lady alert! Een clutch met grappig detail werd in 2016 heel hip, en deze trend gaat dit jaar gewoon verder. Dit schattige en grappige tasje is met zijn metallic uitvoering doet mijn hartje sneller slaan & I love it!

cat mood clutch

3. Burkely Vintage laptoptas cognac

Een praktische en toch stijlvolle laptop-tas is moeilijk te vinden! Zelf heb ik momenteel een super praktisch en saai standaard model... maar waarom niet investeren in een knappe tas zoals de deze? Tenslotte sleep je hem toch elke dag mee naar je werk, en ook dan mag je er best fashionable uitzien, toch? De lederen vintage look is tijdloos, en ik vind een tas in cognac-kleur is altijd erg stijlvol!

Burkely Vintage laptoptas


 4. Burkely Wieske cognac

Over een stijlvolle cognac-kleurige tas gesproken... deze tas voldoet volledig aan alle eisen! Dit supermooie model straalt absoluut klasse uit en tilt een outfit zeker en vast naar een hoger niveau.

Burkely Wieske - my life on sneakers

5. Pieces Pasha Travelbag

Last but not least, een handige weekendtas mag niet in je collectie ontbreken! Als je zoals ik graag en vaak een weekendje op stap gaat is een tas zoals deze essentieel. Niet té groot, maar wel groot genoeg voor alle essentials ;-) Deze tas is zonder twijfel mijn absolute favoriet, en met alweer heel wat weekendjes weg op de planning staat deze tas hoog op mijn verlanglijstje! 

Pieces Pasha travelbag