Regelmatig delen we "De Keuze van..." oftewel de tassen top 5 uit de So Baggy webshop van een fijn iemand. Deze keer heeft Mariska van de blog buitengewoonanders.be rondgesnuffeld en haar 5 favoriete tassen gespot.

Een hele tijd geleden organiseerde ik voor het vroegere Hotel BLOOM! bloggers tables. Tijdens de eerste editie van zo'n bloggers table maakte ik kennis met Mariska, en ik was meteen fan van haar. Haar energie en enthousiasme werkt zeer aanstekelijk. Wat ik het meeste in Mariska bewonder is haar creativiteit. Zoals de naam van haar blog al doet vermoeden pakt ze de dingen altijd een tikkeltje anders aan dan anderen. Ik ga dan ook regelmatig inspiratie op doen op buitengewoonanders.be. Zo leerde ik dankzij haar Goodie Goodness kennen (@An nu weet je waar ik de mosterd gehaald heb), maak ik meer werk van originele en gepersonaliseerde cadeautjes en weet ik welke Escape Rooms ik nog wil uitproberen. Mariska mocht dan ook niet ontbreken in deze rubriek. Véél plezier met haar keuze ;-) Groetjes, Kel

Mariska Blommaert buitengewoonanders

1) PIECES Totally Royal Leather Travel Bag

2018 staat voor mijn blog in teken van travel. Dan is een echte travelbag een must have. Mijn oog viel meteen op dit prachtige exemplaar van Pieces.


Pieces Totally Royal
2) Burkely On The Move laptoptas met powerbank

Door mijn hoofd- en bijberoep en blog neem ik overal mijn laptop mee. En dat kan stylish door de Burkely on the move laptop tas.

Burkely On The Move laptoptas

3) Pieces Satchel black & blue

Bij een avondje uit ga ik graag voor een statement clutch of een stijlvol zwart exemplaar en dat heb ik gevonden in de Satchel black & blue van Pieces.

Pieces satchel

4) Burkely Vintage Doris 15" hand- en laptoptas

Als presentatrice kom ik op vele plaatsen en dan tracht ik elk detail van mijn outfit stijlvol aan te pakken. Met de Burkely Vintage Doris 15” is dat alvast in de sjakos.

Burkely Doris

5) Burkely Vintage Wieske

Burkely Wieske

Maar een klassieker mag niet ontbreken in een handtassencollectie vandaar dat ik de Burkely Vintage Wieske zou omschrijven als een #musthavefashionitemthatneedstomatch….