Elke maand delen we "De Keuze van..." oftewel de tassen top 5 uit de So Baggy webshop van een fijn iemand. Deze keer heeft onze So Buzzy & So Baggy stagiaire Jana rondgesnuffeld en haar 5 favoriete tassen gespot.

Michèle & Jana
(Links op de foto ons Michèle en rechts Jana)

Jana is bij ons terechtgekomen via de Digital Masters Academy, een zeer fijn initiatief waarbij Google & Bloovi Me de handen in elkaar geslagen heb en zeer gemotiveerde studenten screenen en matchen met bedrijven. Tijdens haar stage helpt ze ons met verschillende projecten zoals het organiseren van een Bloggersveiling met Franstalige Bloggers voor SOS Kinderdorpen, maar evengoed met het zoeken naar leuke content voor So Baggy. Ondertussen heeft Jana ook haar eigen lifestyle blog: https://lalouvainiste.wordpress.com/  Hoog tijd om te checken welke baggies Jana wel kan smaken en haar te bedanken voor haar werk voor ons met een tas van So Baggy ;-)

1Burkely Vintage laptop cognac 15"

Burkely Vintage laptoptas cognac 15 inch

  Op dit moment ben ik nog brave student, die dagelijks een rugzak vol met cursussen, atomaschriften en fluostiften mee naar Brussel sleurt. Maar over een paar weken studeer ik af en begin ik officieel met werken. Vanaf dan geen slides of handboeken meer voor mij, maar enkel mijn laptop om mee te nemen. En hoe kan dat beter dan in deze supermooie laptoptas

  2. Pieces Jace Crossbody Nature

  Pieces Jace

   Wanneer ik naar een feestje of een etentje ga, probeer ik soms toch om mijn grote handtas thuis te laten. Ik werd meteen verliefd op dit kleinere formaatje van Pieces. De zilveren band geeft me een vrolijk lente-gevoel en sprint direct in het oog. Ik zou het zo meenemen naar een gezellige barbecue.

   3. Pieces Lucille cognac

   Pieces Lucille

   Nu ik bijna afgestudeerd ben, wordt er ook van mij verwacht dat ik mij vanaf nu steeds volwassen begin te gedragen (of toch ten minste doe alsof).  Met deze stijlvolle handtas zal ik er zonder twijfel uitzien als een verstandige 22-jarige, die haar leven helemaal op orde heeft.

   4. Burkely Noble Nova Wide grijs

   In mijn vorige blogpost vertelde ik al uitgebreid welke spulletjes ik allemaal met me meeneem wanneer ik de deur uitga. Om dat allemaal te dragen, is een ruime handtas natuurlijk essentieel. Normaal gezien heb ik een grote (lees: gigantische) zwak voor bruine tassen, maar dit grijze model zou me wel eens van gedachten kunnen doen veranderen.

   5. Pieces Billie Crossbody grijs

   Pieces Billie

   Mijn laatste tasje is weer een wat kleiner formaat. Het lijkt me enorm handig om mee te nemen wanneer ik nog eens naar Rock Werchter of Pukkelpop ga in de zomer. De grijze kleur past bij al mijn outfits, en de leuke ritsjes aan de zijkant maken het toch wat speciaal. Nu enkel nog wat zonneschijn, en ik ben er helemaal klaar voor!