Brrrr... December is daar bijna weer! ❆

De koude is sinds enkele dagen duidelijk in het land. En laat ons eerlijk zijn, dan is er niets fijner dan 's avonds eens lekker languit in die luie zetel te gaan liggen onder een warm dekentje en een toffe serie te kijken.  

Onlangs was ik dan ook weer series aan het kijken en vroeg me af welke tassen de personages uit de series zouden kiezen indien zij een bezoekje zouden brengen aan de So Baggy-webshop. Laat ons eens kijken ;-)

The Simpsons

Onze favoriete Amerikaanse huismoeder slaagt er altijd in haar gezin te runnen ondanks de fratsen van Homer en haar bengels. We zien de blauwharige multitasker vaak langs de Kwik-E-Mart passeren voor boodschappen, nog snel de kinderen op school afzetten of de vergeten lunchpakketten rondbrengen... Marge kan dus wel een ruime tas gebruiken, maar liefst eentje waarmee ze nog steeds als een hippe mama voor de dag kan komen. 

Mocht Marge onze webshop bezoeken, ben ik er dan ook rotsvast van overtuigd dat zij de PIECES Pigga zou bestellen. 

 

Modern Family

Gloria uit Modern Family is net zoals Marge een moeder die de hele dag in de weer is voor haar gezin. Maar deze Latina zal alle huishoudelijke taken steeds met de nodige glamour uitoefenen en er nog steeds piekfijn uitzien. Daarom ben ik er zeker van dat Gloria voor een stoerdere tas kiest met meer pit.

Haar perfecte match: de PIECES Valencia. Een stoer accessoire, maar ook praktisch genoeg qua ruimte. Luiers voor de schattige baby, hondenkoekjes voor de Franse bulldog, een fles tequila voor stiekeme oppeppertje, de muffin voor het hemelse vieruurtje... De PIECES Valencia biedt voldoende plaats voor alle dagdagelijkse benodigdheden van de moeder én diva. 

 

 

New Girl 

Ook de speelse Jess uit New Girl zal haar gading vinden in onze webshop. Zij zal al snel doorklikken naar de schattigste modellen in onze webshop en landen op de collectie van JumpFromPaper.

De modellen van JumpFromPaper wekken steeds de nodige verbazing op: ze lijken wel plat te zijn, maar je kan er heel wat spullen in kwijt. Van smartphonehoesjes met konijnenoren tot memorabilia van ex-vriendjes: al jouw kostbaarheden kunnen mee op pad. Tegelijkertijd zullen alle passanten met verstomming geslagen zijn door de visuele illusie die deze tassen creëren. Een schattige portemonnee met een speelse en humoristische twist: het geknipte accessoire voor een speelse jongedame zoals Jess.

 

Happy shopping en stay fabulous!

Groetjes, 

Domien