Sinds kort kan je op So Baggy betalen met een QR-code via de bancontact-app! Dat is fijn nieuws, want zo hoef je niet op zoek te gaan naar je bankkaart of 'het bakje' van je bank. Het afrekenen gaat op die manier nog sneller en zo bemachtig je dus nog sneller je nieuwe tas ;-) Hoe je precies met een QR-code betaalt, lees je in deze blogpost.

Wanneer je je tas op sobaggy.be uitgekozen hebt, voeg je deze toe aan je shopping bag. Als je klaar bent met kiezen, klik je op 'afrekenen'. Daar geef je je klantgegevens in en kies je de verzendwijze. Daarna plaats je je bestelling en kies je 'bancontact' bij de betaalmethode. Wanneer je dat doet, krijg je dit scherm: 

So Baggy QR-code

 

Vervolgens open je de Bancontact-app op je smartphone en geef je aan dat je iets wil betalen (je kan immers ook geld ontvangen via de Bancontact-app). Daarna krijg je een scherm dat je camera weergeeft. Daarmee scan je de QR-code van So Baggy. Vervolgens kan je het bedrag controleren en kiezen met welke kaart je deze tas wilt betalen. De laatste stap die je moet voltooien, is het ingeven van je pincode. Et voilà, de tas is van jou ;-) 

Via dit filmpje kan je nog eens alle stappen binnen de Bancontact-app herbekijken: 

Véél plezier met shoppen! 

Groetjes, 

Michèle