We zijn super enthousiast want we hebben speciaal voor de naderende feestdagen een nieuwe optie geactiveerd op onze webshop. Voortaan verschijnt er bij onze items onder de knop SHOP NU een extra button GEEF CADEAU:

Cadeau So Baggy

Op die manier kan je een item kopen voor iemand anders en door ons laten versturen naar de persoon in kwestie. De gelukkige ontvangt een door jou gepersonaliseerde e-card om hem of haar op de hoogte te brengen van het cadeau, en zodat hij of zij zelf de correcte leveringsgegevens kan invullen. Vul gewoon de gegevens in via onderstaande pop-up en wij doen de rest ;-)

verstuur cadeau via so baggy


Wanneer je de bestelling wilt afronden klik je op de knop "Shopping Bag" rechtsbovenaan. Zorg vervolgens dat het vakje naast Verstuur als cadeau aangevinkt staat, en klik op afrekenen.

Tijdens het afrekenen vul je gewoon jouw eigen gegevens in. Zo hebben we jouw adres als back-up. Zodra de bestelling betaald werd ontvangt degene voor wie het cadeau is jouw e-card samen met een link om zijn of haar adresgegevens in te vullen zodat wij het cadeau kunnen opsturen in een feestelijke verpakking. That’s it!

Een aantal zaken in deze GiftWizard applicatie staan nog in het Engels, we proberen dit nog aan te passen, maar we konden niet wachten om de cadeau-knop al te activeren :-)

Mocht je hier nog vragen bij hebben aarzel niet om ons te contacteren via webshop@sobaggy.be