Deze blogpost werd geschreven door gastblogger Evelien Verstraete van SMAP.

Wat is SMAP?

SMAP staat voor Smart Pocket. SMAP is een multifunctioneel hoesje voor de gsm of smartphone. Hierin kan de gsm rusten terwijl hij aan het opladen is in een stopcontact op hoogte. Dit oogt ordelijk aan de muur, en zo hoef je nooit meer te sukkelen met kabels. Daarnaast kan je het hoesje handig dichtvouwen en zo je oortjes en kabels overal makkelijk mee naartoe nemen.

SMAP

Hoe kwamen we op dit idee?

Eén van de leden van ons SMAP-team ondervond het probleem van kapotte kabels. Hierdoor gingen wij op zoek naar een oplossing. Als 4 studenten KMO-management aan de Arteveldehogeschool kregen wij ook de opdracht om voor onze bachelorproef een onderneming op te richten. Alles samen was dit het ideale moment om op zoek te gaan naar een oplossing voor het probleem. Zo werd SMAP geboren.

Hiermee willen we ervoor zorgen dat kabels minder snel stuk of verloren gaan.

SMAP

Hoe verloopt de productie?

Het SMAP team stond zelf in voor het ontwerp van het hoesje. Van hieruit trokken we met ons ontwerp naar verschillende producenten die aan lederbewerking doen. Vano Ceint Tielt was meteen bereid om ons te helpen. Ze spelen dan ook een grote rol in ons proces. Alle hoesjes worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. Door gebruik te maken van koevel is elk hoesje bovendien een uniek hoesje

Doordat onze productie verloopt door een erkende Belgische producent, kunnen we genieten van het 'Handmade In Belgium' label.

Onze collectie

SMAP is verkrijgbaar in 4 verschillende soorten leder in combinatie met koevel:

  • Zwart
  • Cognac
  • Naturel
  • Bruin

SMAP

Al deze hoesjes zijn vanaf nu verkrijgbaar bij So Baggy! Dit is de eerste webshop die SMAP op de markt brengt, dus wij zijn heel blij met deze samenwerking. 

Heb je interesse in één van onze hoesjes? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina en laad je smartphone in de toekomst op in stijl ;-)

Groetjes,

Evelien