Hallo! Ik zal mezelf even kort voorstellen. Ik ben Jana Vanherwegen. Ik ben 22 jaar en studeer digitale marketing aan EHSAL Management School in Brussel. Wanneer ik niet braafjes in de les zit, werk ik bij So Buzzy, het andere So-bedrijfje van Kel & Christopher. De komende maanden kan je me hier vinden als die ene over-enthousiaste stagiaire. Maar nog belangrijker: vanaf vandaag mag ik mezelf ook gastblogger voor So Baggy noemen (weer iets om af te strepen van mijn bucketlist). Ik zou hier nu in geuren en kleuren mijn levensverhaal voor jou uit de doeken kunnen doen, maar – let’s face it – geen kat die daarin geïnteresseerd is. Daarom zal ik het kort proberen te houden. Alles wat je écht over mij moet weten, kun je makkelijk afleiden uit de inhoud van mijn handtas.

 So Buzzy Team

Om te beginnen ben ik graag op alles voorbereid. Mijn grootste angst – op reuzespinnen na - is om iets niet bij te hebben op het moment dat ik het echt nodig heb. Mijn handtas is dus standaard vrij groot, goed gevuld en veel te zwaar. Ik zal even kort opsommen welke items ik bijna altijd bij me heb.

Spinnen

  • Ik ben het type dat in de herfst de hele dag lang een paraplu meesleurt, wanneer Frank De Boosere amper 1% kans op regen voorspelt. Wordt het 30° daarentegen? Toch maar een pulleke meenemen, het moest maar eens enorm afkoelen ’s avonds.
  • Een agenda is essentieel om steeds goed voorbereid te zijn. Voor mij gaat er nog steeds niets boven een ouderwetse, papieren, veel te veel plaats innemende agenda, waarin ik naar hartenlust kan plannen.
  • Een tweede schriftje, waarin ik alles opschrijf wat me te binnen schiet: to do-lijstjes, titels van films die ik wil bekijken, mogelijke verjaardagscadeaus voor mijn mama… Je raadt het al, ik ben gek op lijstjes.
  • Mijn iPod, die ondertussen vol staat met bijna 1000 vrolijke liedjes, om op eender welk moment van de dag vol overgave in mijn hoofd mee te zingen (een mooie stem om ook écht luidop mee te zingen is mij jammer genoeg niet gegeven).
  • Blaarpleisters zijn voor mij onmisbaar. Ik weet het wel, ‘wie mooi wilt zijn, moet pijn lijden’, maar toch liever niet. Mijn pijngrens ligt dan ook eerder laag.
  • Mijn laatste aanwinst uit de bibliotheek moet overal mee naartoe. Ik ben – zoals mijn mama het zegt – een echte boekenwurm. Romantische verhalen, detectives, psychologische romans of Harry Potter, ik ben er allemaal dol op. Bovendien heb ik al ondervonden dat lezen dé ideale manier is om al die eindeloze uren op trein en bus te overbruggen.
  • En tot slot mijn misschien wel favoriete item: ik heb altijd wel een lekker koekje bij om te eten. Ik ben een echte zoetebek, en soms heb ik wel eens onredelijk veel zin in chocolade #noshame

De handtas van Jana

 Zo, mijn eerste So Baggy blogpost is een feit. Maar nu vraag ik me natuurlijk af: welk item zit er ALTIJD in jouw handtas? Laat het gerust weten in een reactie hieronder!  Ik ga ondertussen weer verder met het maken van een lijstje van mijn favoriete parfums ;-)

Groetjes,

Jana