De trouwe volgers onder jullie hebben het al gezien: we zijn weer een collectie rijker! Een tijd geleden voegden we zes leuke kaarthouders van het Nederlandse Walter Wallet toe in onze shop, en daarmee is So Baggy de 1ste Belgische webshop waar je Walter Wallet kunt shoppen. Tijd voor een woordje uitleg!

De vier ontwerpers van Walter Wallet hadden zichzelf een aantal vereisten opgelegd voor de kaarthouder: zo moest de houder onder andere stevig, dun en betaalbaar zijn. Daarnaast wilden ze ook dat de houder zowel voor mannen als vrouwen geschikt is én dat ie er leuk uitziet. Wel, wij vinden dat ze in hun opzet geslaagd zijn.

De Walter Wallet is een kaarthouder die tot zeven kaarten optimaal beschermt. Door het gepatenteerd trapsysteem haal je je kaarten met één handbeweging tevoorschijn en het systeem is zo ontworpen dat dat héél snel gaat. Bovendien is de houder volledig gefabriceerd in Nederland, 100% te recycleren en gemaakt met een minimale belasting voor het milieu. We like!

Walter Wallet

De Walter Wallet is heel dun (87 x 60 x 15,4 mm), waardoor je hem gemakkelijk kan meenemen naar een festival of wanneer je een avond uitgaat. En je kan hem dus ook kwijt in die mooie clutch die je op So Baggy kocht (of voor mannen in de broekzak) ;-). Een leuk pluspunt is dat de Walter Wallet ook een vakje bevat voor wat briefgeld (of drankbonnetjes). De Walter Wallet is in zes verschillende kleuren beschikbaar, en alle zes staan ze op So Baggy! Je shopt de Walter Wallet aan € 15.

Wij kunnen nog zoveel beschrijven hoe leuk de kaarthouders van Walter Wallet zijn, eigenlijk moet je het gewoon zelf zien:

Wij zijn alvast overtuigd, nu jullie nog ;-)

Groetjes,

Michèle