Wij waren al even aan het nadenken hoe we onze loyale shoppers konden belonen. In plaats van zelf een getrouwheidsprogramma uit te werken, hebben we besloten aan te sluiten bij een bestaand systeem. We hebben gekozen voor Qustomer. Een klantenkaart die al gebruikt wordt in meer dan 2000 handelszaken in België, die ook met smartphone werkt.

Qustomer

Groot voordeel: géén kaart als je kiest om met de app te werken of slechts één kaart voor meerdere handelaars. En er is nog meer goed nieuws want Qustomer gaat tegen eind september samengaan met CityLife, een ander soortgelijk klantenkaart systeem waardoor je met je kaart bij extra veel handelaars terechtkunt.

Nu hoe gaat het praktisch in zijn werk want wij hebben als webshop geen fysieke winkel. Stel je hebt al een qustomer klantenkaart vul dan in het opmerkingenveld bij je Shopping Bag jouw Qustomer klantenkaart-nummer in. Dit kan je onder de QR-code terugvinden. 

Qustomer klantenkaart
Nog géén Qustomer-kaart? Geen probleem, dan sturen wij jouw een kaart op die je niet enkel bij ons, maar bij verschillende handelaars kunt gebruiken. 

Van zodra je een aankoop plaatst krijg je van ons één punt per euro. Shop je dus voor 50 euro dan krijg je 50 punten. Die punten kan je dan omruilen in een leuk voordeel zoals bvb. een gratis kaarthouder of een cadeaubon.