Op de verjaardag van So Baggy shop je alle items met 50% korting via de kortingscode SOBAGGY2YEARS

Terwijl ik dit schrijf zijn we op vakantie... ook het idee voor de webshop ontstond 2 jaar geleden in deze periode én tijdens ons verlof. Op 29 augustus maakte ik de So Baggy Facebook-pagina aan, begin september ging de eerste versie van onze webshop live, en op 12 september was Kristien M. de eerste om bij ons te shoppen... voor ons de échte verjaardag van onze webshop. Wat een kick gaf dat toen we een melding binnenkregen dat we iets verkocht hadden!

So Baggy één jaar

We hebben dat happy gevoel trouwens nog altijd, en springen nog steeds enthousiast op als er een melding van een bestelling binnenkomt op onze smartphones. Reden te meer om de webshop zeker verder te zetten, want ook al doen wij deze erbij naast onze fulltime jobs we halen hier enorm veel plezier en voldoening uit als we pakjes mogen maken. Ondertussen staan we er ook niet meer alleen voor. Michèle is er bij gekomen om ons te helpen, niet enkel met So Baggy maar ook met So Buzzy, ons Social Media Consultancy bedrijf. Hierdoor hebben we voor de eerste keer de webshop niet hoeven te sluiten tijdens ons verlof, en terwijl wij in het zonnige Spanje zitten heeft Michèle haar eerste pakjes geprepareerd en zo te zien heeft ze dat super gedaan!

Michèle - So Baggy

De afgelopen 2 jaren waren echt top: we kregen blije handgeschreven briefjes terug van happy shoppers, vorig jaar ontvingen we zelfs een verjaardagskaart, we hebben hele fijne samenwerkingen opgezet met hele fijne mensen en vorig jaar mochten wij met ons tweetjes een award in ontvangst nemen, terwijl de andere awards naar grote merken en bedrijven gingen. Superfier waren we op onze kleine webshop (en achteraf ook heel tipsy :D).

So Baggy

Onze webshop gaat waarschijnlijk nooit een Zalando worden. We houden deze heel bewust klein en fijn om het persoonlijk contact met onze shoppers te behouden, en het werk zelf te kunnen blijven doen. Maar dat wilt niet zeggen dat we niet gaan uitbreiden. Dus heb jij nog tips voor ons bvb. merken die we écht zouden moeten toevoegen, of suggesties om de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop nog te verbeteren geef ons dan gerust een seintje via webshop@sobaggy.be. Alle tips zijn altijd meer dan welkom!

Tot slot, om al onze shoppers te bedanken en onze verjaardag in de verf te zetten shop je op 12 september alle items met 50% korting door de kortingscode SOBAGGY2YEARS in te geven tijdens het afrekenen.

As always: happy shopping!

Groetjes,

Kel & Christopher