Op donderdag 8 maart 2018 werden de Safeshops Awards uitgereikt. Vijftien Belgische webshops mochten een Award in ontvangst nemen: 5 kleine webshops, 5 medium en 5 grote webshops. Om de Awards toe te kennen, deed SafeShops.be, de Belgische associatie voor de e-commerce sector, een beroep op de ervaringen van meer dan 4.200 online shoppende consumenten. 

SafeShops Awards

Categorie ‘SafeShops.be Diamond Award’
Belgische webshops die in alle categorieën (= Customer Friendliness, Payment Hero, Brilliant Concept & Logistic Champion) de top behaalden, sleepten de SafeShops.be Diamond Award in de wacht. Er werden 3 winnaars gekozen: een kleine, medium en grote webshop. Deze indeling werd bepaald op basis van omzetgrootte en bekendheid van de webshop bij het grote publiek.

We zijn dan ook heel trots dat we als kleine webshop met So Baggy in dit rijtje mogen staan van SafeShops Diamond Award winnaars:

Categorie small:             So Baggy
Categorie medium:         Newpharma
Categorie big:                 Coolblue

Andere webshops die ons zijn opgevallen:

Joy of Matcha
Tijdens dit event hebben we zelf ook een aantal leuke webshops leren kennen zoals Joy of Matcha die de Customer Friendliness award in ontvangst mocht nemen. Eén kop Joy of Matcha bevat 137x meer antioxidanten dan groene thee. Hierdoor versterkt matcha thee je delicate immuunsysteem en krijgt je stofwisseling een flinke boost. Door de bijzondere combinatie van L-Theanine en een beetje cafeïne geniet je 5u lang van immens veel energie en opperste concentratie. Gaan we eens proberen ;-)

Jof of Matcha

Plantiful
De webshop Plantiful ging lopen met de Brilliant Concept Award.  Zij zijn gespecialiseerd in vetplanten en cactussen. Omdat ze het zelf in het verleden altijd super vervelend vonden om een geschikte pot te vinden bij een kamerplant die je kocht of kreeg, bieden ze bij Plantiful een totaalconcept aan van kamerplant met bijhorende design bloempot. Dat bespaart jou weer heel wat tijd in het zoeken naar een cachepot die niet enkel past voor je plant, maar ook nog eens een mooi geheel vormt.

Plantiful

Puzzels123
In de winkelstraten zijn legpuzzels steeds moeilijker te vinden, webshop Puzzels123 to the rescue! Op puzzels123.com vind je een heel breed gamma aan puzzels, zowel voor kinderen als voor volwassenen! Intussen staan er al meer dan 1500 puzzels online, en hun aanbod groeit nog elke dag. Ben je een echte puzzeladdict dan ga je hier je gading vinden want ze bieden zelfs puzzels aan tot maar liefst 42.000 (!) puzzelstukjes!

Puzzels123

Wil je nog meer webshops ontdekken? Check dan dit lijstje van genomineerde Belgische webshops en shop till you drop ;-)