Voor de derde keer op rij werden op donderdag 4 april 2019 de SafeShops Awards uitgereikt. 16 Belgische webshops mochten een Award in ontvangst nemen. Om de Awards toe te kennen deed SafeShops, de Belgische associatie voor de e-commerce sector, een beroep op de ervaring van bijna 4.000 online shoppende consumenten. 

So Baggy SafeShops Diamond Award 2019


Categorie ‘SafeShops.be Diamond Award’
Belgische webshops die in alle categorieën (= Customer Friendliness, Payment Hero, Brilliant Concept & Logistic Champion) de top behaalden, sleepten de SafeShops.be Diamond Award in de wacht. Er werden 3 winnaars gekozen: een kleine, medium en grote webshop. Deze indeling werd bepaald op basis van omzetgrootte en bekendheid van de webshop bij het grote publiek.

Onze webshop So Baggy bestaat dit jaar 5 jaar, wat in onze categorie van 'kleine webshops' echt geen evidentie is. We zijn dan ook superblij met deze erkenning als Diamond winnaar tijdens de SafeShops.be Awards. 


Categorie small:             So Baggy
Categorie medium:        Klium
Categorie big:                Torfs

Winnaars SafeShops Awards 2019

Ontdek alles over de SafeShops Awards via https://www.safeshops.be/nl/2019/04/03/16-belgische-webshops-bekroond-met-safeshops-awards-2019/