Ook wij kennen het gevoel maar al te goed: tijdens het surfen op een webshop kom je allerlei mooie spulletjes tegen... Te veel mooie spulletjes. En omdat je ze niet allemaal in één keer kan kopen (hoewel we dat stiekem wel zouden willen), zet je ze op een verlanglijstje voor in de toekomst. En dat is praktisch natuurlijk, want dan moet je ze niet bij elk bezoekje aan de webshop opnieuw bijeen zoeken.

En er is goed nieuws...  Een tijdje terug hebben kregen we namelijk feedback via een pop-up op onze website. Op deze manier kunnen bezoekers suggesties aanleveren in verband met onze webshop, om hem nog beter te maken. Dat is exact wat Nanne deed: zij gaf ons de tip om een verlanglijstje toe te voegen. Wij hebben geluisterd naar deze feedback, en daarom kan je sinds kort een wishlist vinden op So Baggy!

Op deze pagina kan je dus alle tassen en portefeuilles die je mooi vindt, plaatsen. Moest je je hubby, je collega of een familielid ooit eens een cadeautip bezorgen, dan weet je ook meteen waar je moet kijken. Bovendien weet je dan ook meteen zeker dat je een geschenk zal krijgen dat je écht leuk vindt ;-)

Hoe werkt onze wishlist? Het is simpel, we leggen het je kort even uit. Je gaat naar een item dat je wilt toevoegen aan je verlanglijstje. Vervolgens kun je, onder de knop SHOP NU, klikken op “Toevoegen aan wishlist". Meer hoef jij niet te doen, want daarna wordt de tas of portefeuille vanzelf op je lijstje geplaatst. Makkelijk, toch?

So Baggy wishlist

En wat als je jouw lijstje wilt bekijken? Ook dat is makkelijk. Je kan je persoonlijke wishlist terugvinden door in het menu op "Wishlist" te klikken. En there you have it: al je favoriete So Baggy items waar je van droomt op 1 overzichtelijke plaats. Handig!

So Baggy wishlist

So Baggy wishlist

 Wij wensen je alvast veel plezier met het vullen van je wishlist! Laat ons zeker in een reactie weten welke items er zoal op dat van jou staan. Onze lijstjes zijn alvast goed gevuld ;-)

Heb jij nog feedback voor ons? Of tips om de webshop te verbeteren? Wij horen het maar al te graag!

Groetjes,

Jana