We weten het, de Sint moet nog passeren dus het eigenlijk een beetje vroeg om al aan Kerstmis te denken. Maar volgens ons kan je er maar beter vroeg bij zijn. Om paniekaanvallen à la "OMG 't is al 24 december en ik heb nog een hele resem cadeaus nodig om vanavond onder die boom bij ons moeder te deponeren" te vermijden, hebben we een tof voorstel!

Cadeaukaart Special So Baggy

 

Een leuke tas, portefeuille of tablet-hoes: daar kan je toch altijd iemand mee plezieren hé? We begrijpen wel dat het soms moeilijk is om voor iemand te kiezen. Maar geen nood: wij hebben ook cadeaukaarten! Zo vermijd je dat de tas die je met veel liefde schonk voor kerstmis 's anderendaags al in volle glorie op Kapaza prijkt...

Omdat we de vroege kerstshoppers in de bloemetjes willen zetten, verhogen we het bedrag van elke papieren cadeaukaart* die je aankoopt tussen 15 en 30 november met 10 €. Eentje van 50 € kopen is dus eentje van 60 € krijgen. Zeg nu zelf... Dit is an offer you can't refuse!

Een cadeaukaart shoppen is supergemakkelijk. Het is misschien nog een beetje vroeg, maar laat die jingle bells toch maar al zachtjes rinkelen hoor ;-)

Groetjes,

Kel & Christopher

* Deze actie is enkel geldig bij papieren cadeaukaarten, niet bij digitale cadeaubonnen.